Продължете към съдържанието

Фирма предлага хамали за изхвърляне на стари вещи от жилище

Сега може да наемете хамали за изхвърляне на стари вещи, камион с оборудване и за преместване или транспортиране на вещи из София и региона. Може също така да поръчате услуги на хамалите за изнасяне на всякакви стари неща. Поемаме работа от всякаква сложност, конфигурация и обем. Ние сме фирма извозва.сом и се отнасяме отговорно към работата си, гарантираме абсолютната безопасност на цялото поверено имущество и сме готови да отговорим на подаденото заявление във възможно най-кратък срок.

На какво може да разчитате с хамали за изхвърляне на стари вещи от жилище

  • Може да ни наемете само като работна ръка и екипи хамали;
  • Може да се възползвате от наемането на висококачествена техника по всяко време на денонощието;
  • Консултантите ни за връзка работят 24/7, а дежурният екип е готов да напусне, дори, през уикенди и празници.

Спестете енергията си

Не си губете времето, енергията и нервите за самостоятелно товарене/разтоварване. Поверете тази работа на нас. Просто трябва да поръчате екип по телефона или на сайта, а ние ще се погрижим за останалото.

Услуги с хамали за изхвърляне на стари вещи от жилище:

С нас може да разчитате на разтоварване, преместване, такелаж!

Предоставяме всякакви услуги по изнасяне на тежки и обемни мебели, както на физически лица, така и на фирми. Нашите цени са реални, прозрачни и за разлика от много, те се публикуват открито, така че след приключване на поръчката, няма да се налага да плащате допълнително за нищо друго.

Нашите клиенти може да са сигурни, че ако приемем поръчката им, със сигурност ще пристигнем навреме и ще разтоварим или преместим възможно най-бързо и прецизно, а и никак не е скъпо. Нашите товарачи, не са случайни хора от улицата, а професионални служители на пълен работен ден, преминали строг подбор и обучение. От своя страна ние контролираме всяка стъпка от работата на нашите товарачи.

Много е лесно да поръчате услугите на хамали

Обадете се или пишете на имейл. Опишете накратко, какво трябва да направите, посочете часа и датата на пристигане. Нашите професионални мениджъри ще ви зададат няколко уточняващи въпроса и ще определят цената на час работа. След това ще Ви информираме контактите на назначените хамали и ще ги получите в точния момент.

Гаранции за надеждност и безопасност

Разбираме, че поръчвайки услугите на товарачи, вие ги каните в дома или офиса си. Ние също ще се тревожим за това и няма да допуснем случайни хора. Ето защо всички наши товарачи са в държавата и са само граждани на Руската федерация. Те са тествани, обучени и надеждни. Това е нашата основна разлика от всички други компании и нашата принципна позиция.

Изборът на товарачи се извършва на няколко етапа: интервю, тестване, проверка на сигурността, пробен период, събиране на обратна връзка. Товарачите непрекъснато се обучават и обучават. Всеки намек за нарушение и товарачът не работи за нас. Само най-добрите от най-добрите остават при нас.

Ние контролираме нашите хамали на всички етапи: получаване на поръчката, заминаване, пристигане, напредък на работата, завършване, сетълмент. Следователно можете да сте сигурни, че вашата задача ще бъде изпълнена възможно най-бързо и перфектно.

Ние поемаме пълна отговорност за работата на нашите хора. Ако нещо е повредено, ние ще го поправим или ще възстановим разходите. Преглеждаме всички искове в рамките на няколко дни. Ние също така носим пълна отговорност за безопасността на вашия имот.

Ние следим качеството. След работа ще Ви помолим да оцените услугите на хамали и ще положим всички усилия да коригираме коментарите, защото се стремим да постигнем перфектното изпълнение на работата. Освен това нашите товарачи знаят, че заплатата им зависи от вашата оценка.

Услуги на товарачи за бизнеса

Ще сключим споразумение, ако имате периодична нужда от услуги на товарачи и ще започнем да ви предоставяме хора. Ще ви бъде назначен личен мениджър, с когото можете директно да решавате всякакви проблеми.

Ние ще предоставим паспортните данни или пълното име на назначените ви предварително товарачи, ако трябва да поръчате пропуски за влизане в офис сградата или склада. Обикновено изпращаме данни за 2-3 човека повече от необходимото, за да сменим болен или уморен товарач.

Възможно е безкасово плащане както с ДДС, така и без ДДС. При безкасово плащане от фирма на опростена система към посочените в сайта цени се добавят 10%, а при плащане от фирма на обща данъчна система отгоре се начислява ДДС. Не забравяйте да предоставите всички заключителни документи.

Предлагаме специални цени за хамали за временни проекти. Например, ако имате нужда от няколко хамали на пълен работен ден или дори двама или услуга извозване на стар гардероб на изгодна цена.

Без допълнителни такси или скрити такси

Нашите цени за услугите на товарачи са напълно прозрачни. Нямаме надценки за нито един метър носене, за всеки артикул, за пода, за десет стъпки или за нещо друго, както често се случва с ненадеждни фирми. Предварително ще обсъдим с вас всички характеристики на вашата поръчка и вие ясно ще разберете колко ще платите за услугите на товарачи. Ние сме тези, които решаваме този въпрос, а не хамалите. Ако имате въпроси, обадете ни се, ние винаги сме във връзка.

Как да не сбъркате при избора на хамали?

В нашата сфера има ненадеждни фирми, които предоставят услугите на хамали, използвайки труда на нелегални мигранти или случайни хора от гари и улици, които дори не са виждали. Такива уж евтини товарачи може просто да не дойдат и ако го направят, те така или иначе няма да работят, а само ще се оплакват и ще молят за допълнително плащане, дишайки ви с изпарения. В резултат само ще загубите време и пари, да не говорим за риска от повреда или кражба на имущество.

Ние самите не бихме допуснали никого в нашия дом или офис, така че няма да го изпратим и на вас. Освен това, според резултатите от работата, ще видите, че услугите на нашите товарачи са доста евтини.