Продължете към съдържанието

Фирма за извозване на битови отпадъци

Ние сме фирма за извозване на битови отпадъци. Предлагаме извозване на боклук от частни домове, фирми и учреждения. Работим и събота и неделя, от рано до късно в удобен за вас час. Разполагаме с грамотен екип от хамали за събиране, товарене и извозване на боклук от апартаменти и къщи. Разчистваме гаражи, дворове, мазета и тавани в София.

За всеки развит град въпросът за териториалното развитие, благоустрояването, запазването на екологичното равновесие е много важен и доста наболяла тема. Тъй като е важно да се създадат благоприятни условия за жителите на града, да им се осигури всичко необходимо, тези неща трябва непрестанно да се мислят, развиват и да се търсят алтернативните им решения. Рециклирането на всякакъв вид отпадъци е неразделна част от всички процеси, които поддържат ефективността на всички индустрии.

Фирма „извозва ком“ предоставя услуги за събиране, транспортиране, обеззаразяване и обезвреждане на отпадъци на физически лица, промишлени предприятия, държавни институции и т.н..

Услуги на фирма за извозване на битови отпадъци София

  • Отстраняване, неутрализация и обезвреждане на твърди и течни отпадъци, както и други видове отпадъци (I-IV клас);
  • Утилизация и рециклиране на гуми и гумомонтаж;
  • Разработване на цялата необходима документация;
  • Приемане и преработка на рециклируеми материали;
  • Използване на битова и офис техника;
  • Сортиране на отпадъци;
  • Унищожаване на архивна документация.

Още услуги на фирма за изхвърляне

София град с богата и интересна история. Градът има развита търговия и някои частни производства, които допринасят за отделянето на по-големи количества отпадъци..

Ако се интересувате от бързо изхвърляне на боклука в София област на изгодна цена, тогава нашата фирма извозва ком ще се справи с всяка задача.

Използваме модерно оборудване, което ни позволява да се справим, дори с най-големите обеми работа, дори в аварийни ситуации. И благодарение на дългогодишен опит правим всичко бързо и безопасно, в съответствие с всички закони и нормативни наредби.

Ние предоставяме куп услуги. Може също да поръчате събиране на боклук в контейнери, това е удобен и икономичен начин.

Можете да научите повече за нашите услуги и цени на нашия уебсайт, както и като попълните формата за обратна връзка. Нашите специалисти ще се свържат с Вас при първа възможност и ще отговорят на всички Ваши въпроси.