Продължете към съдържанието

Почистване след котки

„Хамалите от Извозва“ са най-яките в София, когато става дума за услуги за разчистване след котки София. Ние сме тук, за да направим живота ви по-лесен и по-чист. Всяка котка е сладурче, но всички знаем, че могат да направят истинска каша. Е, тук идваме ние – екип от чистачи, които знаят как да се справят с всяка ситуация. Звучи добре, нали? При това на промоционална цена за почистване и извозване в София.

Услуги за разчистване след котки София

Услуги за разчистване след котки София

Екипът ни е тук, за да се справи с всякакви проблеми, които вашите котки могат да създадат. Може да си мислите, че разчистването след котки е проста работа, но истината е, че има много тънкости. Котките оставят следи навсякъде – от косми до малки „изненади“. Затова хамалите ни използват специални методи и препарати, които са безопасни за вашите домашни любимци и ефективни срещу мръсотията.

Как работи нашата услуга

Пет стъпки на работния процес:

  1. Оценка на ситуацията: Пристигаме на място и разглеждаме какво точно трябва да се направи. Няма губене на време – директно действаме.
  2. Подготовка: Вадим всичко необходимо от колата – от препарати до специални уреди. Не се плашете от шум – бързо и ефективно вършим работата.
  3. Почистване: Разделяме зоните и започваме от най-замърсените. Килимите и диваните ги правим като нови.
  4. Проверка: Проверяваме дали всичко е почистено както трябва. Ако има нещо пропуснато – веднага се връщаме и го оправяме.
  5. Приключване: Събираме всичко и оставяме дома ви чист и подреден. Няма следа от котешки бъркотии.

Защо да изберете нашите услуги за разчистване след котки София

Изберете „Хамалите от Извозва КОМ“, защото сме бързи, ефективни и знаем как да се справим с всяка котешка каша, ако диванът е скъсан, не се чудете – как да се отървем от стария диван лесно и бързо а просто ни потърсете. Не се колебайте и ни потърсете, за да ви помогнем да се отървете от мръсотията и неприятните миризми. Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как работят вашите услуги за разчистване след котки София

Хамалите ни идват директно до вас, разглеждат ситуацията и започват работа. Няма нужда да се притеснявате за нищо. Почистваме косми, петна и миризми, които котките оставят след себе си. Всичко се прави бързо и без излишни приказки. Работим със специални препарати, които са безопасни за вашите домашни любимци.

Колко време отнема почистването

Времето зависи от размера на мястото и степента на замърсяване. Обикновено за един стандартен апартамент ни трябват около 2-3 часа. Ако ситуацията е по-сериозна – може малко повече. Важното е, че работим бързо и ефективно, за да може скоро да се радвате на чист дом.

Какви методи използвате за почистване след котки

Използваме различни методи в зависимост от проблема. За косми и прах – мощни прахосмукачки и специални четки. За петна – препарати, които не само чистят, но и премахват неприятните миризми. За упорити замърсявания – специални уреди за дълбоко почистване. Всичко е съобразено с това да е безопасно за вашите котки и ефикасно срещу мръсотията.