Продължете към съдържанието

УСЛУГИ

Фирма „Извозва.Ком“ предлага услуги за почистване и извозване на отпадъци в София. Това значи, че нашата работа е да чистим и извозваме боклуците от вашите места. Трябва да се разчита на нас, защото цените са ниски.

Какво правим

Нашите момчета се грижат за почистването и извозването на всякакъв вид боклуци. Почистването е лесно и бързо, без излишни притеснения. Камионите ни са готови да поемат всичко. Работим евтино и без проблеми.

ЦЕНИ

Услуги за почистване и извозване на отпадъци в София

 • Изнасяне на отпадъци. Нашите хамали събират боклуците, товарят ги в камион и ги извозваме до депо.
 • Почистване на дворове. Косим тревата, режем храстите, товарим клоните и ги извозваме до депо за преработка.
 • Почистване на мазета и тавани. Събираме боклуците в чували, демонтираме рафтовете, измиваме и помитаме.
 • Почистване след гълъби. Събираме курешките, махаме гнездата, дезинфекцираме и мием.
 • Почистване след кучета и котки. Събираме фекалиите, дезинфекцираме и обезмирисяваме.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА!

Нашите услуги за почистване и извозване

 • Изнасяне на отпадъци. Събираме всички боклуци, товарим ги в камион и ги извозваме до депо. Всичко става бързо и лесно, без излишни усилия.
 • Почистване на дворове. Косим трева, режем храсти и дървета, товарим клони и извозваме. Работим бързо и ефективно.
 • Почистване на мазета и тавани. Събираме боклуци в чували, демонтираме рафтове, измиваме и дезинфекцираме. Всичко е под контрол.
 • Почистване след гълъби. Дезинфекцираме с препарати, събираме курешките и труповете, мием и пак дезинфекцираме. Правим всичко, както трябва.
 • Почистване след кучета и котки. Събираме фекалиите, дезинфекцираме и мием. Обезмирисяваме с професионален аерозол.

Фирмата ни за услуги за почистване и извозване на отпадъци в София е готова да помогне. Всичко е евтино и лесно. Просто се обадете на 0899 18 97 90 и всичко ще бъде наред. Работим в София и областта.

Специални услуги за почистване след инциденти и тежки замърсявания

 • Почистване след клошари. Става дума за апартаменти, където са живели клошари или хора с психически проблеми. Първо обличаме противогази, химични костюми, ръкавици и ботуши, готови сме за всичко. Дезинфекцираме с мощни препарати, които убиват бактерии, вируси и гъбички. Събираме боклуците, фекалиите и урината в специални капсули. Демонтираме и изхвърляме неспасяеми мебели. Обезмирисяваме и дезинфекцираме пак с професионален аерозол и препарати.
 • Почистване след синдром на Диоген, Меси или Плюшкин. Тук става дума за много мръсни наследствени апартаменти, пълни с боклуци. Обличаме се с противогази, химични костюми, ръкавици и ботуши, готови сме за тежката работа. Дезинфекцираме първо с мощни препарати. Събираме боклуците и фекалиите в капсули. Демонтираме и изхвърляме всичко, което не може да се спаси. Обезмирисяваме и дезинфекцираме с аерозол и пак с мощни препарати.
 • Почистване след смърт. Тук става дума за почистване след дълъг престой и разлагане на труп. Обличаме противогази, химични костюми, ръкавици и ботуши. Първо дезинфекцираме с препарати, които убиват бактерии и вируси. Капсулираме опасните био отпадъци. Почистваме кръв, червеи, мухи, фекалии и трупни останки. Изхвърляме боклук и демонтираме засегнати мебели. Измиваме с много силни препарати и накрая обезмирисяваме с професионален аерозол.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА!

Дискретни услуги за почистване на замърсявания и опасни отпадъци

 • Почистване след котки. Наследствени апартаменти, гаражи, мазета и тавани, където има изоставени или умрели животни. Обличаме противогази, химични костюми, ръкавици и ботуши. Капсулираме фекалиите и труповете на животни в специални капсули и ги извозваме за унищожение. Първо правим дезинфекция с мощни препарати, после по време на работа и накрая пак дезинфекцираме. Събираме трупове и премахваме останки. Измиваме с много силни препарати и обезмирисяваме с аерозол.
 • Почистване на фекалии в апартамент. Почистваме апартаменти, гаражи, мазета и тавани, където има фекалии и напикано, смесени с боклук. Обличаме противогази, химични костюми, ръкавици и ботуши. Капсулираме фекалиите и напиканите боклуци в специални капсули и ги извозваме за унищожение. Правим първична дезинфекция с мощни препарати, после по време на работа и накрая пак дезинфекцираме. Събираме фекалии, напикани боклуци и развалени храни. Измиваме с много силни препарати и обезмирисяваме с аерозол.
 • Почистване след пожар. Почистваме апартаменти, къщи, тавани и мазета, където е имало пожар. Обличаме противогази, химични костюми, ръкавици и ботуши. Събираме обгорели боклуци, мебели, паднала мазилка и пепел. Премахваме сажди и измиваме с много силни препарати. Накрая обезмирисяваме с професионален аерозол.
Услуги за почистване и извозване на отпадъци в София

Често задавани въпроси за услуги за почистване и извозване

ПРОМОЦИИ

Колко струват услугите за почистване и извозване на отпадъци в София?

Цените зависят от количеството и типа на отпадъците. Фирмата ни предлага евтини услуги, които са достъпни за всеки. Свържете се за конкретна оферта.

Какви видове отпадъци извозваме?

Извозваме строителни, битови и биологични отпадъци. Нашите хамали събират всичко в здрави чували и го транспортират до депо за рециклиране или унищожение.

Предлагаме ли дезинфекция при почистване?

Да, за определени услуги като почистване след смърт или замърсяване с фекалии, извършваме дезинфекция с мощни химични препарати.

Как работим при почистване след клошари?

Обличаме се с химични костюми, събираме боклуците и фекалиите, дезинфекцираме помещенията и обезмирисяваме. Всички отпадъци се извозват до депо.

Къде извозваме отпадъците?

Извозваме отпадъците до лицензирани депа за рециклиране или унищожение. Гарантираме правилното управление на отпадъците, за да се спазят всички екологични стандарти.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА!