Продължете към съдържанието

Събиране и извозване на отпадъци

Фирма извозва.com предоставя професионални услуги за събиране извозване на отпадъци София. Това е основната дейност на нашата компания. Комплексът включва обезвреждане на всички видове отпадъци, демонтаж и товаро-разтоварни операции.

Фирма за извозване на отпадъци София

За транспортиране на отпадъците от предприятия или частни клиенти използваме модерно специално оборудване от 1 до 10 тона. Работим във всички райони на столицата денонощно, седем дни в седмицата.

Транспортирането от съоръжението до депото за депониране на твърди битови отпадъци се извършва в съответствие с всички правила и наредби.

Може да направите заявка, а наш екип ще пристигне на уговореното за целта място, където ще извърши всичко необходимо.

Наемане на екип с хамали

Може да направите заявка за деня на поръчка до 2 часа. Монтаж и демонтаж, без допълнителни такси са само малка част от допълнителните работи, на които може да разчитате наемайки екипите ни.

Нашите хамали се занимават с товарене и изнасяне на едрогабаритни отпадъци с и без асансьор. Също така предлагат качествено почистване след пожар в София.

Имаме голям модерен автопарк от специално оборудване и база със специализирана техника. Поемаме заявки за извозване на отпадъци София, както за София град, така и за околността, в т. ч. селата в региона.

Оползотворяване на строителни и битови отпадъци

От частни клиенти изнасяме остатъци от материали след ремонт на помещенията, едрогабаритни конструкции от дърво и гипсокартон, стенни прегради, дограма на стари прозорци, каси на врати и цели врати, отпадъци от циментобетон кутии и чували със строителни материали и др.

Ние също така извършваме извозване на твърди битови отпадъци, боклук от килера, балкона и гаража с помощта на специален транспорт на базата на автомобили с различен капацитет на товаримост, в зависимост от нуждите на клиента. Ние ще събираме, изнасяме, извозваме на отпадъци София и изхвърляме отпадъчна хартия, дрехи, деликатни или счупени домакински уреди и мебели.

Използване на товарен транспорт за събиране извозване на отпадъци

Ние използваме автомобили за обслужване на всички наши корпоративни и обикновени клиенти. Тези автомобили бързо ще изпълняват поръчки навсякъде в центъра на града, където винаги има голям автомобилен трафик и трудности с местата за паркиране. Поради малките си габарити тези автомобили минават в тесни дворове и под ниски арки, което ви позволява да шофирате възможно най-близо до мястото на товарене на строителна площадка или до жилищна сграда.

Кога, как и защо да наемете

Бусовете заемат само едно място за паркиране, следователно не причинява неудобства на жителите на къщи или служители на офис сграда. Всеки боклук с тегло до 1,5 тона може да бъде натоварен в такава товарни коли и извозен на депо. Особено изгодно е да поръчате такъв транспорт. Това е от ползва в сравнение, ако нямате много боклук. Така, например за извозване на стари прозорци, врати или остатъци от строителни материали в чували, екипите може да са ви от голяма полза.

За всички тези работи и още, не се колебайте да ни търсите. С едно обаждане разберете индивидуална цена на услугите по извозване на отпадъци София. Обадете се още сега и планирайте своето почистване утре!