Продължете към съдържанието

След клошар

Нашата фирма „Извозва.Ком“ предлага най-добрите стъпки за почистване на клошарско жилище. Винаги сме готови да помогнем и да направим всичко евтино и професионално. Обещаваме, че всичко ще е наред и няма да ви разочароваме.

Какво предлагаме

Нашата фирма за почистване работи евтино и бързо. Хората за тази работа са опитни и знаят какво да правят. Събираме всички отпадъци, изнасяме мебелите и правим дезинфекция. Извозваме всичко до депото и оставяме жилището чисто. Няма нужда да се тревожите за нищо, ние сме тук за вас.

Стъпки за почистване на клошарско жилище

Стъпки за почистване на клошарско жилище

  1. Събиране на отпадъци. Нашите хамали събират всички отпадъци в здрави чували и ги изнасят на гръб. Така всичко става бързо и чисто.
  2. Демонтаж на мебели. Демонтираме всички стари мебели и ги товарим в камиона. Нашата фирма за демонтаж работи внимателно и професионално.
  3. Дезинфекция. Правим дезинфекция с препарати, които убиват всички бактерии и вируси. Така жилището става безопасно за живеене.
  4. Измиване и помитане. Помитаме и измиваме всички повърхности с професионални препарати. Това гарантира, че всичко е чисто и без миризми.
  5. Извозване на отпадъци. Извозваме всички събрани отпадъци до депото. Това е последната стъпка за почистване на клошарско жилище и я изпълняваме бързо и ефективно. Услугите по извозване ги прилагаме успешно и когато почистване дворове с боклук в София.

Нашите момчета за почистване работят евтино и качествено. Цените за услугите са достъпни и няма скрити такси. Фирмата ни за почистване е тук, за да помогне. Изхвърляме всички отпадъци и правим жилището чисто и безопасно. Работим в София и областта. Телефон за контакти: 0899 18 97 90

Стъпки за почистване на клошарско жилище – ЧЗВ

Какви са стъпките за почистване на клошарско жилище?

Първо, разглобяваме старите мебели и ги изнасяме. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували и ги изнасяме на гръб. След това правим дезинфекция с мощни препарати, които унищожават всички бактерии и вируси. Измиваме подовете и стените с професионални препарати. Товарим всички отпадъци в камиона и ги извозваме до депо. Почистваме и дезинфекцираме всички замърсени места. Услугите се извършват от опитни момчета, които работят бързо и качествено.

Какво включва услугата за почистване на клошарско жилище?

Услугата включва разглобяване и изнасяне на стари мебели. Събиране на дребни отпадъци в здрави чували и изнасянето им на гръб. Дезинфекция на всички замърсени места с мощни препарати. Измиване на подове и стени с професионални почистващи средства. Товарене на всички отпадъци в камиона и извозването им до депо. Почистване и дезинфекция на жилището. Всичко това се извършва от опитни хамали на фирма „Извозва.Ком“.

Какви препарати се използват за дезинфекция при почистване на клошарско жилище?

Използват се мощни препарати, които унищожават бактерии и вируси. Препаратите имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Нанасят се преди, по време и след почистването на замърсените места. Използват се професионални почистващи средства за измиване на подове и стени. Всичко се извършва с цел гарантиране на безопасност и чистота в жилището. Препаратите са одобрени за употреба в жилищни помещения. Почистването и дезинфекцията се извършват от опитни хора на фирма „Извозва.Ком“.