Продължете към съдържанието

Освободи се от старите мебели

Как да се справите с изчистването на стари мебели – това е въпросът. Хамалите от Извозва са тук, за да ти помогнат да се отървеш от старите мебели. Няма значение дали си на път да направиш основно почистване, или просто искаш да обновиш дома си – чистачите са готови да се справят с всичко това. Ще ти разкажем как работим и ще ти дадем няколко полезни съвета как да се справиш с изчистването на стари мебели.

Как да се справите с изчистването на стари мебели

Как да се справите с изчистването на стари мебели

Хамалите ни са тук, за да ти улеснят живота. Знаем, че е досадно да мъкнеш тежки и неудобни мебели, затова остави тази работа на нас. Ще ти разкажем как точно работим и защо сме най-добрият избор за тази работа.

Стъпки на работния процес: Как да се справите с изчистването на стари мебели

  1. Консултация и планиране – Свързваш се с нас и обясняваш какво имаш за изхвърляне. Ние ще те насочим какво да направиш и кога ще можем да дойдем.
  2. Пристигане на място – Хамалите ни идват в уговореното време. Няма да се налага да чакаш цял ден.
  3. Изнасяне на мебелите – Без значение колко са тежки или големи, хамалите ще ги изнесат без да се чудиш как ще минат през вратата.
  4. Транспортиране – Имаме собствени камиони и бусове, които са готови да отведат старите ти мебели директно на сметището или за рециклиране.
  5. Почистване след нас – Оставяме мястото чисто и подредено. Няма да се наложи да метеш или да се занимаваш с остатъци.

Защо да изберете Хамалите от Извозва КОМ

Изборът на хамали за извозване на стари мебели или почистване на наследствен апартамент е лесен, когато знаеш, че нашите чистачите са професионалисти. Ние сме на разположение и сме готови да направим всичко възможно да ти помогнем да се освободиш от ненужните вещи бързо и без усилия. Нашите услуги са на достъпни цени и винаги се стремим да отговорим на всички твои нужди.

Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Как да се справите с изчистването на стари мебели

Как мога да се отърва от старите мебели без много усилия

Ами, първо се обади на хамалите ни от Извозва КОМ и обясни какво имаш за изхвърляне. След това те ще дойдат в удобен за теб час и ще изнесат всичко без да се налага да се мъчиш. Просто посочи какво да вземат и те ще го направят. Реален пример е, когато изчистихме цял апартамент в Люлин за по-малко от два часа.

Колко струва да изчистя стари мебели

Цените зависят от количеството и вида на мебелите, които искаш да изчистиш. Но за ориентир, хамалите ни са известни с достъпните си цени. Например, за една стара секция и няколко стола от последната акция в Младост, клиентът плати около 50 лева. Винаги можеш да се свържеш с нас за точна оферта.

Къде се изхвърлят старите мебели

Старите мебели се транспортират до специализирани депа за отпадъци или центрове за рециклиране. Хамалите ни гарантират, че всичко се прави по най-екологичния начин. Например, при една акция в Бояна, успяхме да предадем за рециклиране почти 70% от старите мебели, което помогна за опазване на околната среда.