Продължете към съдържанието

Почистване на наследствени имоти – бързо и лесно

Здравейте от Хамалите от Извозва КОМ! Търсите ли кой да се справи със старите, прашасали вещи в наследствения имот? Нашата фирма се занимава с почистване и извозване и сме тук да ви помогнем. Специализирано почистване на наследствени имоти е нашата специалност и го правим с усмивка и професионализъм.

Специализирано почистване на наследствени имоти

Специализирано почистване на наследствени имоти

Хамалите ни са тук за да свършат мръсната работа вместо вас. Сваляме от гърба ви тежестта на пренасянето, почистването и извозването. Чистачите ни са опитни, знаят точно какво правят и го правят бързо и ефективно. Имаме много доволни клиенти, които са ни доверили своите наследствени имоти и са останали повече от доволни. За нас изнасяне на отпадъци от висок етаж, не е проблем. Представете си колко по-лесно ще е всичко, когато няма да трябва да мислите за тези тежки задачи.

Как работим

Специализирано почистване на наследствени имоти

  1. Оглед на имота – Пристигаме на място и преглеждаме всичко, за да разберем какво точно ще е нужно.
  2. Изготвяне на план – Правим бърз и ясен план как ще протече почистването, за да няма изненади.
  3. Почистване и сортиране – Разделяме вещите на такива за изхвърляне, за дарение и за съхранение.
  4. Извозване на боклуците – Натоварваме и извозваме всичко ненужно до съответните депа и центрове за рециклиране.
  5. Финално почистване – След като всичко е изнесено, правим детайлно почистване на целия имот, за да е готов за нови начинания.

Изберете Хамалите от Извозва КОМ

Ние сме най-добрите в това, което правим. Може да ни се доверите, защото работим бързо, качествено и с уважение към вашите вещи. Хамалите ни знаят колко е важно за вас наследственият имот и ще се погрижат всичко да е перфектно. Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

Не се занимавайте с тежката работа сами – доверете се на професионалистите от Хамалите от Извозва КОМ!

ЧЗВ за специализирано почистване на наследствени имоти

Какво включва специализираното почистване на наследствени имоти?

Специализираното почистване на наследствени имоти включва всичко от сортиране и изхвърляне на стари вещи до детайлно почистване на имота. Хамалите ни се грижат за всичко – от пренасянето на тежките мебели до извозването на боклуците до депото. Пример: преди време имахме клиент, който ни се довери за почистване на къща, пълна с антики и стари мебели. Справихме се за един ден, като всичко бе разделено и изхвърлено или дарено според желанието на клиента.

Колко време отнема специализираното почистване на наследствени имоти?

Времето за почистване на наследствени имоти зависи от големината на имота и количеството на вещите. Обикновено отнема между един и три дни. Например, един клиент ни извика за почистване на апартамент от 100 квадрата, пълен с вещи от три поколения. Хамалите ни се справиха за два дни, като извършиха и детайлно почистване накрая. Съветваме да се свържете с нас за конкретен срок.

Какви са разходите за специализирано почистване на наследствени имоти?

Разходите за специализирано почистване на наследствени имоти варират в зависимост от обема на работата и специфичните нужди на клиента. Например, за почистване на малък апартамент може да бъде по-евтино от почистване на голяма къща с много мебели и вещи. Важно е да се свържете с хамалите ни за точна оферта, като ще се погрижим да получите най-доброто обслужване за вашите нужди. Пример: за клиент с къща в покрайнините на София цената беше по-висока заради допълнителните разходи по транспорта.