Продължете към съдържанието

Мръсотията няма шанс с нас!

Здравейте от Хамалите от Извозва КОМ! Търсите професионална помощ за разчистване на силно замърсени жилища? Попаднали сте на точното място за основно почистване на апартамент! Ние сме тук да ви помогнем да се справите с всякакъв вид боклуци и мръсотия, които са се натрупали през годините. Хамалите ни са опитни, усърдни и готови да се справят с всяко предизвикателство.

Разчистване на силно замърсени жилища

Разчистване на силно замърсени жилища

Така, да поговорим за разчистването на силно замърсени жилища. Представете си апартамент, който не е бил почистван с години зареди синндрома на Диоген. Килери, пълни с боклуци, купища стари вестници, развалени мебели – знаем, че звучи ужасно. Но за нас, чистачите, това е просто поредният работен ден. Със специализирани техники и оборудване, ние можем да превърнем най-мръсните места в чисти и свежи пространства.

Нашите хамали не се страхуват от работа. Те са свикнали с тежки условия и могат да се справят със силно замърсени жилища бързо и ефективно. Знаем какво е нужно за да направим вашето жилище отново удобно и чисто. Имаме богат опит и сме срещали всякакви ситуации – от апартаменти, превърнати в складове за боклуци, до къщи, оставени на произвола на съдбата.

Пет стъпки на работния процес

  1. Оценка на ситуацията – Хамалите ни пристигат на място, оглеждат ситуацията и съставят план за действие.
  2. Подготовка и оборудване – Вземаме всичко необходимо: чували, ръкавици, маски и специални инструменти.
  3. Премахване на боклуците – Сортираме и изнасяме всичко ненужно, като разделяме рециклируемите материали.
  4. Основно почистване – След като мястото е освободено от боклуците, чистачите ни се заемат с основното почистване и дезинфекция.
  5. Финален оглед и предаване – Накрая проверяваме дали всичко е както трябва и ви предаваме ключовете на чисто и подредено жилище.

Защо да изберете Хамалите от Извозва КОМ?

Разчистване на силно замърсени жилища е наша специалност. Имаме опит, оборудване и най-важното – желание да помогнем. Доверете се на хамалите ни и ще видите резултатите сами. Свържете се с нас на 0899 18 97 90 . Работим в София и областта.

Хайде, няма смисъл да се мъчите сами – обадете ни се и ще направим живота ви по-лесен и чист!

ЧЗВ за разчистване на силно замърсени жилища

Как се справяте с разчистването на силно замърсени жилища?

Нашите чистачи имат опит с всякакви мръсотии. Преди време разчиствахме апартамент, където никой не беше влизал от години. Всичко беше покрито с дебел слой прах и боклуци. Запретнахме ръкави и се хванахме за работа. Изнесохме старите мебели, почистихме мухъла и дезинфектирахме всяко кътче. В крайна сметка, мястото блесна като ново. Хамалите ни знаят как да се справят дори и с най-тежките случаи.

Колко време отнема разчистването на силно замърсени жилища?

Времето зависи от състоянието на жилището. Например, миналия месец чистачите ни разчистиха малък апартамент за един ден. Обаче имаше и къща, която беше затрупана с боклуци и отне цяла седмица. Всичко зависи от обема на работата и колко са натрупаните боклуци. Хамалите ни работят бързо, но също така и внимателно, за да се уверят, че всичко е почистено както трябва.

Какво включва услугата за разчистване на силно замърсени жилища?

Услугата включва всичко от началото до края. Хамалите ни ще дойдат, ще изнесат всички боклуци, ще почистят и дезинфектират. Например, миналата седмица разчиствахме мазе, пълно със стари вещи и отпадъци. След като изнесохме всичко, почистихме подовете, стените и дори направихме основно дезинфекциране. В края на деня, мазето изглеждаше като ново. Чистачите ни знаят как да вършат работа и винаги оставят клиентите доволни.