Продължете към съдържанието

Професионалните чистачи от „Извозва КОМ“

Хамалите от Извозва са тук, за да ти помогнат с всякакви хамалски услуги. Но нека ти разкажем за една от най-популярните ни услуги – професионално почистване след меси.

Знаеш как е след голяма бъркотия- всичко е разхвърляно, мръсно и безобразно. Имаш нужда от някой, който да предлага основно почистване на апартамент при това бързо и качествено. Хамалите ни са точните хора за тази работа. Те знаят как да се справят със всякакви замърсявания и боклуци, без да ти късат нервите. С няколко думи – ти седиш, а ние вършим цялата мръсна работа.

Професионално почистване след меси

Професионално почистване след меси

Нашите чистачи са обучени да се справят с всякакви следи от меси. Разполагаме с модерна техника и специални препарати, които ни помагат да оставим мястото блестящо чисто. Имаш купон или събитие и на другия ден всичко е в хаос? Няма проблем, звъниш и ние идваме на помощ.

Как работим

  1. Оглед и план: Нашите хамали идват на място и оценяват ситуацията. Правим план как да почистим най-бързо и ефикасно.
  2. Събиране на боклуци: Всичко, което е за изхвърляне, се събира и подготвя за извозване. Няма да оставим нищо на място.
  3. Чистене на повърхности: Всички повърхности – подове, стени, мебели – се почистват и дезинфекцират. Използваме специални препарати, които убиват всички микроби и оставят приятен аромат.
  4. Извозване на отпадъци: Всички събрани боклуци се извозват и изхвърлят на правилните места. Няма да намериш нито една хартийка след нас.
  5. Финални щрихи: Накрая минаваме още веднъж, за да се уверим, че всичко е перфектно. Ти получаваш чисто и уютно място.

Защо да избереш „Извозва КОМ“ за професионално почистване след меси

Хамалите от Извозва КОМ са известни с бързото и качествено обслужване. Избираме най-добрите чистачи и ги обучаваме да се справят с всякакви предизвикателства. Знаем, че времето ти е ценно, затова работим бързо и без излишни приказки. Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Какво включва професионалното почистване след меси?

Професионалното почистване след меси включва всичко от събиране на боклуци до измиване и дезинфекция на повърхностите. Хамалите ни ще съберат всички отпадъци, ще изчистят подовете и стените, ще изхвърлят боклуците и ще оставят мястото блестящо чисто. Например, след един купон на наш клиент, намерихме боклуци навсякъде – от празни бутилки до разпилени храни. Чистачите ни се справиха бързо и оставиха всичко като ново.

Колко време отнема почистването след меси?

Времето за почистване зависи от размера на месата и количеството боклук. Обикновено за среден размер апартамент може да отнеме между 3 и 5 часа. Например, миналата седмица имахме случай на огромно парти в двустаен апартамент – отне ни около 4 часа, за да изчистим всичко до блясък. Хамалите ни са бързи и работят усърдно, за да ти спестят време и нерви.

Колко струва професионалното почистване след меси?

Цената на професионалното почистване след меси зависи от обема на работа и времето, което ще отнеме. Цените започват от 100 лева и може да се увеличат в зависимост от замърсяването и големината на мястото. Например, преди време почиствахме след голямо семейно събиране в къща – цената беше 200 лева за целия процес. Важно е да знаеш, че чистачите ни предлагат качествена услуга на разумни цени. Свържи се с нас за повече инфо и точна оферта.