Продължете към съдържанието

ПРОМОЦИИ

Нашата фирма „Извозва.Ком“ предлага страхотни промоции за почистване и извозване на отпадъци. Ако търсиш някой да ти помогне бързо и изгодно, сега е момента! Хората у дома не трябва да се мъчат, когато има екип като нашия. Гарантирам, че всичко ще е както трябва, ще оставим всичко чисто и ще ви струва малко!

ЦЕНИ

Услугите ни

Фирмата ни прави всичко – изнасяме, товарим, извозваме, дезинфекцираме, когато трябва. Чистим всичко – от големи боклуци до малки отпадъци. Работим без да се жалим и правим всичко това на много добри цени. Ако става дума за мръсотия или боклук, смело звънни на „Извозва.Ком“.

УСЛУГИ

Промоции за почистване и извозване на отпадъци

 1. Изхвърляме: Събираме всичко нежелано от вашия дом или офис, пълним го в чували и го извозваме далеч.
 2. Дезинфекция: Където има нужда, влизаме с мощни препарати и правим мястото безопасно и чисто.
 3. Транспорт до депо: Всичко, което съберем, го зареждаме в камиона и го извозваме до депо за преработка или унищожаване.
 4. Чистим след смърт: Това е чувствителна работа, но ние подходим с грижа и професионализъм, почистваме, дезинфекцираме и обезмирисяваме.
 5. Поддръжка на дворове: Косим, режем, почистваме и извозваме всичко ненужно.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА!

Промоции за почистване и извозване – ЧЗВ

Какво включват вашите промоции за почистване и извозване на отпадъци?

Промоциите включват събиране, товарене и извозване на всякакъв боклук до депо. Чистим домове, офиси, мазета, тавани и дворове. Правим дезинфекция, когато е нужно. Цените са изгодни и услугите са бързи. Работим здраво и чистим всичко до последния отпадък.

Как се извършва извозването на отпадъци?

Събираме всички боклуци в здрави чували. Товарим чувалите и големите отпадъци в камиона. Извозваме отпадъците до депо за преработка. Работим бързо и ефективно. Всичко се прави на добра цена.

Предлагате ли почистване след смърт или други специфични случаи?

Да, почистваме след смърт с много грижа и професионализъм. Събираме и дезинфекцираме с подходящи препарати. Обезмирисяваме мястото с професионални средства. Работим внимателно и чистим всичко основно. Извозваме всичко до депо.

Какво правите при почистване на мазета и тавани?

Събираме всички боклуци в чували и ги товарим в камиона. Демонтираме рафтове и извозваме ненужните неща. Правим дезинфекция и измиваме, ако е нужно. Помитаме и събираме паяжини. Извозваме всичко до депо.

Извозване на отпадъци и дезинфекция

Дискретни услуги за специални ситуации, от които клиентите се плашат

ПОИСКАЙ ОФЕРТА!

 • Почистване след клошари. Първо се обличаме като астронавти, защото безопасността на първо място. Влизаме в апартамент, където ни посрещат стари дрехи, изхвърлени храни и разнороден боклук. Почваме с мощна дезинфекция, защото бактериите не спят, но ние сме им кошмарът. Всичко, което не може да се спаси, отива директно за изхвърляне. Мебели, вехтории, стари вестници – всичко това го обгрижваме и изнасяме без много шум и прах. После, със специални аерозоли връщаме въздуха в помещението чист и свеж, и за финал още един кръг дезинфекция с топ препарати, да се чувстват всички спокойни.
 • Почистване след пожар. Знаеш ли какво правим когато е имало голям огън? Облечени във всичко най-защитно, пристъпваме към обгорелите мебели и разпиляна пепел. Събираме всичко това и го изнасяме, за да може после да атакуваме саждите, измиваме стените и пода с нашите надеждни препарати. И като свършим с всичко, пръскаме освежител, за да не остане и следа от миризма.
 • Почистване след смърт. Това не е за всеки, но за нас е важна работа. Обличаме се подобаващо, за да сме сигурни, че сме защитени. Първо дезинфекцираме, защото здравето ни е на първо място. После внимателно събираме всичко, което е опасно и биологично, като например кръв и трупни останки. Разбира се, всичко това го капсулираме за безопасност. Мебелите и настилките, които не могат да бъдат спасени, ги изхвърляме. И накрая, правим цялостно почистване със силни препарати и обезмирисяваме, за да оставим помещението готово за ново начало.

ПРОМОЦИИ

Още специални услуги за справяне с трудни ситуации

 • Почистване след гълъби. Като започнем, първо се екипираме с всичко нужно, защото знаеш ли, гълъбите са сладки, ама оставят зад себе си голяма мизерия. Влизаме в помещения, които са били бомбардирани от гълъби и там работата ни е да съберем всички остатъци. После стартираме с дезинфекция, защото здравето не е шега работа. Използваме препарати, които се борят с всякакви микроби и гарантират, че мястото ще стане като ново. Крайната стъпка е пълно измиване и освежаване на въздуха в помещението.
 • Събиране на умрели животни. Тази работа е тежка, ама някой трябва да я върши. Преди всичко, обличаме се подходящо за да не се заразим. Влизаме в помещения, където животинки са намерили своя край и внимателно събираме всички останки. Всеки труп или биологичен отпадък го слагаме в специални капсули за опасни отпадъци. Освен това правим няколко кръга дезинфекция – преди, по време и след като приключим. И като дойде време да се мие, хващаме най-добрите препарати, които имаме и не оставяме и следа от миризми.
 • Почистване на фекалии в апартамент. Ето една работа, която иска смелост. Облеклото ни е от най-здравите, защото тук не става въпрос само за мръсотия, ами за здравето. Като влезем в помещението, първо събираме всички фекалии и напиканите боклуци в безопасни контейнери. После идва на ред дезинфекцията – първа, втора и трета, за да сме сигурни, че всичко е чисто. И като вършим всичко това, започваме с мощното миене, за да оставим помещението не само чисто, но и свежо.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА!