Продължете към съдържанието

Махни стария гардероб без ядове

Ние сме „Хамалите от Извозва“ и сме тук за да ви помогнем с всички хамалски услуги, които ви трябват. Днес искаме да ви разкажем за една от най-търсените ни услуги – почистване на стар гардероб в София. Всички знаем колко досадно може да е да се отървем от старите мебели, особено когато става въпрос за тежки и обемисти гардероби. Не се притеснявайте – нашите момчета ще свършат цялата тежка работа вместо вас и давамае най – добрите цени за почистване и извозване в София, така че можете да се отпуснете и да се наслаждавате на чистотата.

Цени за почистване на стар гардероб в София

Как работим ние, Хамалите от Извозва

Нашите чистачи са опитни и знаят точно какво да правят, за да свалят стария ви гардероб без да ви създават главоболия. Процесът на почистване на стар гардероб в София е прост и ефективен. Първо, се свържете с нас и уговаряме удобен за вас час. Нашите хамали пристигат на място с необходимото оборудване и за броени часове гардеробът ви ще е история.

Стъпките на процеса по почистване на стар гардероб в София

  1. Първа стъпка: Свържете се с нас на 0899 18 97 90 и уговаряме час за посещение. Удобен за вас и нас, без излишни формалности.
  2. Втора стъпка: Нашите хамали пристигат на адреса ви навреме. Винаги сме точни и се държим професионално.
  3. Трета стъпка: Разглобяваме гардероба на по-малки части. Така го правим по-лесен за транспортиране.
  4. Четвърта стъпка: Изнасяме частите и ги товарим на нашия камион. Правим всичко без да оставяме бъркотия след себе си.
  5. Пета стъпка: Оставяме мястото ви чисто и подредено. След като сме готови, вече няма да се занимавате с никакви остатъци.

Защо да изберете нас за почистване на стар гардероб в София

Изберете „Хамалите от Извозва“, защото знаем как да свършим работата бързо и качествено. Няма нужда да се мъчите сами с тежките мебели. Доверете се на нашите хамали и ще се отървете от стария гардероб без никакви грижи. Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта и сме готови да помогнем веднага щом ни потърсите. Това е! Лесно и без стрес!

Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как протича процесът на почистване на стар гардероб в София?

Първо, се обаждате на хамалите ни и уговаряме удобен за вас час. После нашите чистачи идват на място, разглобяват гардероба и го изнасят. Винаги работим бързо и ефективно. Можем да ви помогнем, без да оставяме бъркотия след себе си. Пример от практиката – наскоро свалихме огромен гардероб от 5-ия етаж за по-малко от час.

Колко време отнема почистването на стар гардероб в София?

Обикновено почистването на стар гардероб в София отнема около час-два, в зависимост от големината и сложността. Например, ако гардеробът е тежък и сложен за разглобяване, може да отнеме малко повече време. Хамалите ни са опитни и знаят как да работят бързо, без да правят компромис с качеството. Примерно, миналата седмица почистихме два гардероба за час и половина.

Колко струва почистването на стар гардероб в София?

Цените варират в зависимост от размера и сложността на гардероба, но винаги се стремим да предложим най-доброто съотношение цена-качество. Например, за среден по големина гардероб цената е около 50-80 лева. Обадете се на хамалите ни за конкретна оферта. Пример от практиката – извозване на стара секция за клиент в центъра на София за 70 лева.