Продължете към съдържанието

Почистване след пожар и извозване на отпадъци в София

Професионалното почистване след пожар София е набор от процедури, насочени към пълно отстраняване на последствията от извънредна ситуация. Работата се извършва с помощта на специализирани химикали и оборудване, които могат да премахнат миризмата на изгоряло, смогни отлагания, сажди и токсични продукти от горенето.

Нашата фирма Извозва.com е специализирана в услугите почистване след пожар и София и региона. Предлага качествено, професионално отношение!

Какво определя цената на почистване след пожар София?

Разходите за почистване след пожар се изчисляват индивидуално. За целта се вземат предвид следните фактори:

 • Спешността на почистването. Поръчките се правят няколко дни, преди желаната дата на пристигане на специалисти. И така, ако се налага почистване спешно, обадете се и ни пишете – ние ще предложим решение;
 • Разход на използвани химикали и амортизация на оборудването;
 • Броят на чистачите, които почистват дома или офиса;
 • Необходимостта от премахване и изхвърляне на изгорено имущество;
 • Обемът и продължителността на почистването, степента на замърсяване на помещението;
 • Размерът на засегнатата област;
 • Необходимостта от предоставяне на допълнителни услуги. Всичко това и още много може да разчитате с нашите навременни адекватни мерки.

Разгледайте ценоразписа на сайта или се свържете с нашите мениджъри, за да разберете приблизителни цени на услугите. Разходите за почистване след пожар винаги са по-ниски от разходите за козметичен ремонт.

Точната цена на почистването ще бъде обявена от бригадира след личен оглед на съоръжението и оценка по обхвата на предстоящата работа. Сроковете за почистване също ще бъдат обявени след посещението (минимум 4-5 часа, максимум – до 2 дни при силно замърсяване и голяма площ).

Какво е включено в услугата за почистване след пожар?

Почистването след пожар София включва следните дейности:

 • Събиране и извозване на повредени интериорни предмети. При необходимост извозване до местата за изхвърляне. Мебелите, домакинските уреди и други ценности, които могат да бъдат възстановени се обработват със специални съединения и се измиват добре;
 • Химическо почистване на помещенията с прахосмукачка, мокро почистване. Измиване на осветителни и битови уреди, мебели, радиатори за отопление, ВиК инсталации, первази, прозорци, пердета и пердета, щори, каси на врати, всякакви други предмети и интериорни елементи;
 • Обработка на тавани, стени, тавани и всякакви други повърхности с професионални неутрализатори, които премахват упорити замърсявания, сажди, въглеродни отлагания, миризми на дим, токсини. След почистване и измиване повърхностите са готови за ремонт;
 • Почистване на повредените фасади на къщата (при високи сгради – обработка на външните повърхности на балкони и лоджии);
 • Отстраняване на остатъци от пяна, други пожарогасителни средства, както и влага в резултат на действията на пожарната;
 • Използването на озонатор и специален концентрат, елиминиращи чуждите миризми и създаващи благоприятна микросреда.

Предлагаме пълна гама от почистващи услуги. Такива могат да извършват и други видове почистващи дейности, за да се подготви домът или офисът за по-нататъшно възстановяване.

Защо да поръчате почистване след пожари?

За разлика от ежедневното и дори общото почистване, почистването след пожар обикновено е по-сложен и отнемащ време процес. Таваните, подовете и стените на помещенията не са покрити с „обикновен“ прах и битова мръсотия, а с токсични вещества. Невъзможно е да премахнете напълно смога и въглеродните отлагания сами, без да използвате професионални инструменти и оборудване.

Оставянето на токсични продукти от горенето на закрито, надявайки се постепенно да ги елиминира напълно е опасно за здравето. Особено ако къщата е обитавана от страдащи от алергии, деца, хора в пенсионна възраст, хора, страдащи от респираторни заболявания или просто със слаб имунитет.

Друг важен момент е премахването на специфична миризма. Смогът има мазна консистенция, която може бързо да се абсорбира дълбоко в нещата. Без да премахвате цялата смогна плака, ще усещате „уханието от инцидента“ в продължение на много месеци. Експертите могат правилно да определят кои интериорни елементи не могат да бъдат напълно почистени и трябва да бъдат изхвърлени. И кои от тях могат да бъдат възстановени.

Нека разгледаме други характерни предимства на почистването.

Спестяване на лично време

Не е нужно сами да извършвате сложна работа. Свържете се с нашия мениджър по телефона или оставете заявка на сайта. Изчакайте в уговорения час/ден на пристигането на бригадира, за да огледа района и да договорите всички условия, включително крайната цена на услугите.

Също така в предварително избран час се срещнете със специалистите (или дайте на бригадира ключовете от апартамента/офиса ден по-рано). След това ще трябва само да приемете резултатите от работата, които първо ще бъдат оценени от самия ръководител на бригадата. Плащането се извършва при предоставяне на услугата.

Времето, прекарано от специалистите за почистване е по-малко, но резултатите са по-добри. Ще може да се нанесе по-бързо или да започне ремонт.

Няма риск от увреждане на имуществото и личното здраве

Невъзможно е да се премахнат последствията от пожар с обикновени домакински химикали. Необходимо е да се купят силни продукти, които при липса на респиратор и защитно облекло, както и просто при непрофесионална употреба, са опасни за кожата и дихателните органи.

За мощните химикали, ако не се спазват правилата за употреба, могат да навредят не само на здравето, но и на нещата, които се обработват. При неграмотен избор и/или ненавременно елиминиране имат разрушителен ефект върху повърхността.

Като се свържете с нашата компания Извозва.com, можете да сте сигурни, че почистване след пожар София ще се извърши със силни, но екологични съединения. Нашите неутрализатори и специализирани продукти ефективно се справят със замърсяването, като в същото време не вредят нито на здравето, нито на околната среда. Безопасни са не само за вас и интериора, но и за домашни любимци.

Висока ефективност

Дезинфектанти, неутрализатори и други специализирани почистващи продукти, които трябва ефективно да се справят с изпаренията и саждите, не са широко разпространени. „Простите“ домакински химикали често не фиксират резултатите за дълго време: чужди миризми, петна по тавана, подовете и стените се появяват отново няколко дни след почистването.

Почистването след пожар София се извършва от нас не само с помощта на специализирани препарати. Прилага се и използването на професионално оборудване.

В зависимост от степента на замърсяване на помещенията, до вашия дом или офис може да се доставят и други видове оборудване. Ние ще подготвим вашия дом за по-нататъшно заселване или ремонт бързо и с гарантирано високо качество.

С течение на времето продуктите на горенето се абсорбират в структурата на буквално всеки материал – кожа, тъкани, пластмаса, дърво, тухла. Ето защо се препоръчва да започнете дейностите по почистване след спешна ситуация възможно най-скоро. За да поръчате почистване след пожар в София и София област, обадете се или ни пишете още сега.