Продължете към съдържанието

Фирма предлага почистване на тавани – цени на хамали с камион

Измиване, събиране на боклук, почистване на тавани по изгодни цени на хамали с камион: бързо и ефективно. Време е да организирате повикване!

Таваните, както и други части от жилищното пространство, изискват редовно почистване и козметичен ремонт. Преди няколко десетилетия, когато варосването беше любимият инструмент за обновяване, измиването на тавани, мазета и складови зони не беше необходимо. Днес, с използването на нови текстури и повърхности, почистването на тавана се превърна в необходима услуга, която понякога е невъзможно да се направи със собствените ръце поради липсата на специални устройства и повдигащи такива.

Почистване на тавани с Извозва.СОМ

За фирмата Извозва.СОМ няма невъзможни задачи – почистваме тавански стаи от всякакви складирани неща. Нашите професионалисти се справят с всяка задача и това отнема само няколко часа.

Почистваща фирма „изсозва.сом“ предлага на своите клиенти икономично решение за почистване на мазета и тавани на много изгодни цени. Към услугите се отнасят още:

 • Събиране на боклук от тавани;
 • Почистване на тавани от дърво, пластмаса, ПДЧ, МДФ;
 • Изнасяне от най-високите етажи и без наличие на асансьор;
 • Товарене и извозване с пикап, бус или камион до 3,5 т..

Изпратете заявка за цени на хамали с камион:

Оставете заявка и ние ще се свържем с вас незабавно. По телефона може да уточним всичко важно – време на пристигане; срок на работа; обем задачи, с които трябва да се справят нашите служители и др.

Предимства от работата с нашата фирма

Професионално почистване на тавани се различава от компанията ни е и на достъпна цена, която е много по-ниска от тази на конкурентите. Намаляването на разходите за работа се постига, чрез оптимизирани работни процеси с ясни времеви регламенти.

При почистването се използва модерно оборудване, което поради повишената ефективност и икономия на енергия. По този начин значително се намалява сложността на процеса на почистване. Ценообразуването се влияе и от цената на консумативите, които закупуваме на едро.

Професионалното почистване на тавани от фирма извозва.сом има много предимства, основните, от които са:

 • ясно разграничение във времето – разчистването на тавани спестява Вашето време и усилия. Ние извършваме миене по всяко удобно за клиента време;
 • ниска цена – нашите цени са значително по-ниски от цените, предлагани от конкурентите;
 • сериозен подход – служителите на компанията извозва.сом са граждани на България и имат постоянно място на пребиваване, преминават през строг процес на подбор при наемане;
 • внимателно отношение към всеки клиент;
 • стриктно спазване на правилата за безопасност и използването на разрешени домакински химикали;
 • използване на съвременни домакински уреди с високи технически характеристики;
 • висококачествено повърхностно почистване – всеки обект се проверява от специален служител на фирмата, преди да бъде предаден на клиента, който проверява качеството на извършената работа;
 • гаранция за безопасността на вашите терени – за почистване се използват съвременни методи, които не увреждат интериора, осигуряват здравословен и сияен вид за дълго време.

Фирма за извозване на битови отпадъци Извозва.Сом практикува професионално почистване на тавани. Поръчвайки услуги от професионалисти, вие ще се спестите от нервни сътресения, мръсни повърхности и ненужни финансови разходи. Не забравяйте, че най-трудните петна и мръсотия са нашата основна специалност.