Продължете към съдържанието

Хамали за почистване на отпадъци София

Извозва ком предлага почистване на отпадъци София и района около града. Компанията разполага с различни видове транспорт, включително и за опасни отпадъци. Момчетата демонтират стари мебели и изнасят едрогабаритни боклуци директно от адрес. Разгледайте нашите най-добри цени за извозване на отпадъци от адрес.

Извършваме почистване на отпадъци от:

  • Апартаменти и къщи
  • Тавани и мазета
  • Дворове и улици
  • Държавни учреждения
  • Гаражи и други помещения.

Улиците на нашата столица винаги ще бъдат чисти и подредени, при условие че територията се почиства постоянно от отпадъци.

Кой се грижи за всички отпадъци в столицата

Отговорността за реда в прилежащата територия – двор в близост до къща в жилищен сектор, детска площадка, паркинги, тротоари – се поема от организации, предприятия или търговски центрове. Логиката диктува, че почистването на територията на предприятието от отпадъци, трябва да се извършва от силите на работници и специално оборудване. Такива, най-често са регистрирани в дадено предприятие или фирма. И така на тези специалисти трябва да им се плащат заплати, паркът от специално оборудване изисква определени разходи за поддръжка, а това си е нерентабилно.

Кога, как и защо да потърсим фирма за почистване на отпадъци София?

По-евтино е да използват услуги по сметосъбиране от нашата фирма, която е специализирана в предоставянето на този вид услуга.

След като зоната, около предприятието бъде подредена, нашите работници ще изхвърлят целия боклук. Те ще го изнесат на специално определено за целта място.

От момента, в който нашата фирма по почистване на отпадъци София се обяви на пазара на услуги, натрупаният опит и огромен разнообразен парк от висококачествено специално оборудване правят компанията ни лидер.

Наред с това извършваме всякакви видове почиствания. От събиране и извозване на боклук, през строителни дейности, до почистване на мазета и тавани, почистване на апартаменти, почистване на дворове и т. н.

Цена за почистване на отпадъци София

Цената за почистване на територията може да бъде различна и зависи, преди всичко от съдържанието на боклука. Ако е сравнително евтино премахването на битови отпадъци, тогава въпросът за разходите за „почистване на територията на предприятия и фирми“, както и как да се изхвърлят промишлени отпадъци, трябва да се подходи индивидуално.

Също така, естеството на разходите се влияе от честотата на процедурата. Извозването на боклука на място не трябва да е ежедневно. Всичко зависи от степента на замърсяване и възможността за плащане на собственика на обекта. Разходите за отстраняване често включват премахването на боклука от обекта или околността.

Като цяло цената на услугата зависи от района. Определя се до известна степен и от характеристиките на конкретна територия.

Обадете се на посочения телефон в сайта на компанията. С едно позвъняване, наш служител ще отговори на всички ваши въпроси!