Продължете към съдържанието

Почистване на мазета София е належала част от всяка домакинска дейност

Терените на тавански, мазета и сутерени, често за затрупвани, с какво ли не и тогава неизбежно се изисква почистване на мазета София цени на хамали с камион.

Цени на хамали с камион

Таваните и мазетата са нежилищни помещения

Основните проблеми при поддръжката на тези помещения са появата на силни прахови отлагания, висока влажност, струпва и др. Освен на тези места често живеят гризачи, птици, насекоми, които допълнително създават мръсотия и опасна за здравето среда. На тавански помещения, се струпват различни патогенни микроорганизми.

Навременното почистване на мазета и тавани на жилищни сгради от отломки, прах и други замърсители ще премахне прекомерната влага. Така ще се избегне появата и развитието на вредни бактерии, гъбички и мухъл. Фирма за ефективно и експресно почистване на дворове София почистване на мазета и тавани на жилищни сгради на конкурентни цени.

Как става почистване на мазета София цени на хамали с камион

Почистването на мазета, както и почистването на тавански помещения, започва със събирането и извозването на боклука, образуван при експлоатацията на тези помещения. В мазетата повърхностите на стените и подовете се почистват от ефлоресценция. Мръсотията се елиминира, както и последствията от течове в канализацията и водопроводите. В таваните се извършва цялостно обезпрашаване на всички повърхности, отстраняване на отпадъчни продукти от птици (пера, изпражнения и др.). На последния етап от почистването на мазета и тавани се извършва цялостна дезинфекция на помещенията.

Професионалното почистване на мазета и тавани има редица предимства:

  • Опит – служителите на нашата организация имат богат опит. Благодарение на богатия опит и високия професионализъм, нашите служители бързо ще извършат висококачествено почистване на мазета и тавани от отломки. Те почистват, дори най-устойчивите замърсявания;
  • Професионална техника – компанията извозва.сом използва само модерно почистващо оборудване. Това дава възможност за цялостно почистване на мазета и тавани от отломки и дори фин прах;
  • Ефективна химия – служителите на фирмата ще изберат отлични почистващи препарати, които позволяват бързо и безопасно да премахнете, дори най-упоритите замърсявания от покритията;
  • Цена – фирмата за почистване на мазета София цени на хамали с камион предлага изгодни услуги по джобна на всеки. Цената на работата се изчислява индивидуално за всеки обект. В процеса на сключване на договор наш специалист ще посети обекта и ще оцени сложността на работата. След това ще бъде изготвена оценка за извършване на работа по конкретен обект.

Фирма „Извозва.сом“ кани управляващи компании, организации и физически лица за сътрудничество. При поръчка на големи обеми работа (например почистване на мазета и тавани в няколко жилищни сгради, разположени в същия район), фирмата предоставя изгодни отстъпки. Поръчайте услугите на нашата фирма по телефона.