Продължете към съдържанието

Цени за почистване на клони София

Нашата фирма извършва рязане на дървета и почистване на клони София на високо професионално ниво. Нашите експерти са в състояние да премахнат дърво с всякаква сложност. Можем да отрежем дърво от земята с наклон и разтягане, от въздушна платформа на части и дори да отсечем дърво с помощта на катерачи с висящи отрязани фрагменти от ствола.

Почистване на клони София на дървета и храсти

Почистването на храстите и отстраняването на храстите се извършва с професионални храсторези и верижни триони. Фирмата ни предлага услуги за раздробяване на дърва. Тя може да преработва клони с диаметър до 16 сантиметра в дървесен чипс. При постоянно подаване на клони към дробилката производителността достига шест кубически метра стърготини на час.

Почистваме пънове на обекта ръчно и с помощта на багери. Начинът на почистване на пъновете и почистване на дворове София се определя от условията на работа в съоръжението. Извършваме отстраняване на пънове и клони със самосвали с различна товароподемност.

След изсичане на дърветата и премахване на корените, както и след отстраняване на всички отломки и боклуци от територията, извършваме подравняване на площадката.

Косене на трева

През лятото на териториите на някои парцели, покрай пътищата и в дворовете на жилищни сгради расте голямо количество трева. В гъста и висока трева не само насекомите се чувстват добре, но и по-големите живи същества, а в тревата се натрупват различни отпадъци, донесени от вятъра и просто изоставени от пешеходците.

Следователно навременното косене на трева не само придава на територията естетичен вид, но и прави придвижването из територията безопасно и удобно.

Ние от Извозва.Сом извършваме косене на трева с тример и косене на трева в София област. Предлагаме и услуги по косене на трева.

Колко струва почистването – услуги и цени

Цената за почистване на клони София и територията на околността се определя от различни условия, така че ние предлагаме на нашите Клиенти безплатно посещение на наш представител на територията за определяне на разходите за почистване на територията.

Важни условия за предварителното определяне на разходите за почистване на територията са пътуването до територията, разстоянието до нея, площта на територията, вида на почистване на територията, условията и правилата за работа на територията.

Нашите специалисти ще вземат предвид всички условия за производство и ще Ви предоставят нашето търговско предложение по имейл.

Наши клиенти са частни лица, държавни агенции и строителни организации, тъй като почистването на територии обхваща всички сфери на човешкия живот.

Не се колебайте да ни се обадите, каквито и запитвания да възникнат. С радост ще откликнем на всякое запитване и ще направим ежедневието ви по-лесно.