Продължете към съдържанието

Почистване на запустял двор от бурени и издънки

Услуга по почистване на запустял двор, след зимата се извършва от нашата фирма комплексно с помощта на специална техника и ръчен труд. В зависимост от площта и географията на територията, както и нейния тип (двор или парцел край пътя), можем едновременно да осигурим няколко единици специална техника и работници с ръчни инструменти (лопати, гребла, метли…) в размер до 4-5 човека.

Почистването на отредената територия, след зимата е, както следва: работниците взимат гребла, лопати, строителни чували със себе си и събират целия боклук от земята, като почистват цялата площ на дворното пространство подред с рейк, без да липсва нито един квадратен метър. След такова санитарно почистване на двора, косенето на тревата през лятото в двора ще е много по-безопасно.

В началото на пролетта се извършва и санитарна резитба на дърветата. Нашите работници използват специализирана техника за подрязване на клони на дървета, тези, които могат да навредят на електропроводи или сгради. Извършваме резитба на дървета от въздушна платформа, като топола, върба, клен.

Почистване на дворове

Почистване на запустели парцели и двор на достъпни цени

Гамата от услуги от фирма за ефективно и експресно почистване на дворове София включват:

  • косене на трева и плевели, премахване на храсти;
  • косене на трева с косачка;
  • премахване на плевели с издърпване на корени;
  • подготовка на почвата за зеленчукова градина или цветна леха;
  • почистване и извозване на боклука от територията на обекта;
  • резитба и грижа за дърветата в градината;
  • изсичане на дървета и премахване на пънове;
  • почистване на отломки, паднали листа и окосена трева.

Ние предоставяме услуги по почистване на обекта, без да е необходимо. Можем да почистим сайта, да предоставим за извършената работа и да разчистим и най-силно занемарените терени.

Почистване на запустял двор и парцел

Като цялото работата по почистване на запустял двор от бурени и издънки трябва да се извършва с оглед да се поддържа чистота. По този начин работният процес на фирмата протича гладко.

Всеки ден се натрупват остатъци от производствените суровини, които трябва да бъдат отстранени до местата за изхвърляне. Фирмата предоставя услуги на самосвали и багери за извозване на строителни отпадъци, боклук.

Почистването, товаренето и извозването от нашата фирма се извършва бързо и възможно най-ефективно.

Всичко за цени срок на изпълнение, разберете на страницата на сайта или ни се обадете!