Продължете към съдържанието

Фирма за ефективно и експресно почистване на дворове София

Фирмата Извозва. Сом предлага изгодни цени за почистване на дворове София. Всеки може да поръча услуги по всяко време на денонощието. Фирмата работи в делник и празник, може да поръчате и за уикендите.

Изгодно почистване на дворове София – фирма с цени и услуги

  • Екипите почистват градини, парцели и дворни места обрасли с много бурени, храсти и паднали дървета;
  • Фирмата демонтира и съборени, полу съборени конструкции като бунгала, бараки, дървени и метални навеси, конструкции;
  • Екипите организират цялостно почистване на дворове София и региона, почиства дворове от строителни и битови;
  • Фирмата работи качествено и използва най-подходящи инструменти и транспортни средства и камиони.

Има цял автопарк с необходимата техника и оборудване.

Цени по почистване на дворове София

Цените по почистване на дворове и парцели в региона на столицата са много изгодни. Могат да се намерят и поръчат и комплексни решения за всяко домакинство. В случай, че се касае за тревните площи на жилищна кооперация и няколко части имота в близост, клиентите могат да се възползват от големи намаления.

Почистване на градини и дворове с рязане, косене и кастрене към цената са включени рязане на храсти, рязане на дървета, кастрене на клони, косене на трева, почистване на площи.

Демонтаж на навеси, сгради, метални и други постройки и конструкции. В цената е включен и демонтаж на бараки и сгради, почистване, товарене и извозване.

Като цяло всяко почистване изисква много време и усилия, така че за домакините почистването на дворове и градински терени е второстепенно в сравнение с дневните. Това обаче определено е грешен подход! Не си мислете, че тъй като не използвате тези площи всеки ден и 24 часа в денонощието, те не се нуждае от поддръжка. И обратно, тъй като всеки минувач ги вижда, тях трябва да поддържате в безупречно състояние.

Трябва да почиствате двора няколко пъти, понякога веднъж седмично или на две седмици. За голямото почистване (пролетта или есента) може да вземете и други неща, така, че терените да останат чисти и подредени.

Кога се поръчва услуга от фирма?

Поръчки за бригада за почистване на дворове и извозване в София

Почистването на дворни места е добре да се прилага във всеки момент, независимо от сезона. Всички боклуци трябва да се съберат, дори и тези в резултат на буря, проливни дъждове или строителен ремонт. Есенно или пролетно почистване на градини и дворове, изисква еднократна грижа. Може да се наложи разчистване и преди или след покупка/продажба на нова/стара вила с двор.

Как да процедирам, ако дворът се нуждае от почистване?

Рязане на клони и дървета

Потърсете онлайн. В интернет има много фирми, които предлагат почистване на дворове и всякакви градинарски работи. Желателно е да изберете фирма, която предлага комплексно обслужване. С такава фирма може да разчитате и на екип от хамалски, да поръчате комплексни услуги по почистване на дворове.

Какво още може да очаквате от Извозва.Сом по почистване на дворове София

  • Рязане на колони;
  • Събиране на отпадъци;
  • Изнасяне, товарене и извозване;
  • Изхвърляне до сметище.

Колко струва почистване на двор от съчки, колони и отпадъци

Цените за почистване на дворни места в София и региона са много изгодни в Извозва.СОМ.

Услугата не е скъпа, а работа може да е повече от добре свършена. Често тежката работа е не тази в офиса, а по самата поддръжката на зоната за релакс. Времето за почивка в уикенда може да е още по-приятно. Така, когато почистването на двора от клони и отпадъци е истински кошмар, вече ще имате насреща добър партньор, който да свърши работата на много добри цени.