Продължете към съдържанието

Фирма за почистване на битови отпадъци

Фирма за почистване на битови отпадъци София предлага и извозване на боклук от адрес и етаж. Изхвърляне на разнородни отпадъци от апартаменти и къщи. Бригадата е добре оборудвана с инструменти за демонтаж на мебели, дюшеме и паркет. Събираме клошарски боклуци и ги извозваме до регламентирано депо.

Предлагаме почистване на разнородни по вид отпадъци

Можем да обработим следните отпадъци с дезинфектант, да ги съберем в чували и да ги извозим до депо.

  • Разнородни клошарски боклуци
  • Отпадъци от пластмаса и метал
  • Картонени и хартиени боклуци
  • Всички видове мебели
  • Подови и стенни настилки

Трябва ви извозване на строителни отпадъци от ремонтни съоръжения или се нуждаете от почистване на битови отпадъци София? Попаднали сте на правилното място.

От няколко години, в града се изпълнява програма за обновяване на стари жилища от миналия век. Започна мащабно строителство в целия град, с повече от двеста съоръжения. Всичко това е съпроводено с образуването на стотици хиляди тонове най-разнообразни строителни отпадъци. С тях редом се генерират и много битови отпадъци за извозване до депо.

Това е битка от бетон, фрагменти от плочки и различни дървени отломки. Цялата тази огромна маса боклук трябва да бъде изнесена за изхвърляне на депа. За транспортиране на строителни отпадъци и се използват, както самосвали, така и вместителни контейнери за съхранение.

Почистване на битови отпадъци София

Когато трябва бързо да премахнете голямо количество отпадъци, например, когато го товарите в насипно състояние с багер е по-препоръчително да използвате самосвали. Такива натоварват е своевременно и изнасят боклука на депото. В случай на по-малки обеми, контейнерите от 20-27 кубически метра са по-подходящи. Те винаги могат да бъдат инсталирани и премахнати при необходимост.

Важно е, да запомните, че масивните контейнери с обем 20-27m 3, използвани от строителите за натрупване на боклук, не могат да бъдат напълнени изцяло. Такъв контейнер, например няма да може да се натовари, без значение, колко е мощен  и как е оборудван с инсталация. Теглото на такъв контейнер би било около 70 тона! В реалния живот не могат да се натоварят повече от 15 тона боклук в контейнер за мулти-лифт.

При използване на контейнери трябва да се има предвид възможността за претоварване.

Нови екологични изисквания за почистване на битови отпадъци

Като се имат предвид новите изисквания, боклукът от битови отпадъци и строителни обекти трябва да се сортира. Отпадната дървесина – стари рамки, врати, мръсен кофраж, стар паркет, парапети – трябва да се съхраняват отделно. Такъв боклук няма да се допуска до депото за твърди битови отпадъци – трябва да се изнесе за изхвърляне.

Фирмата ни извозва ком е създадена за намаляване на появата на незаконни депа, подобряване на ситуацията с вторичните материали и намаляване на натоварването на депата за твърди отпадъци.

Непременно трябва да обърнете внимание дали фирмата за почистване на битови отпадъци има разрешителни за преместване на строителни отпадъци, събаряне на сгради и конструкции, включително почва.

Компанията ни работи на пазара за сметоизвозване повече от петнадесет години. Налични са всички необходими лицензи и разрешения. Разполагаме със собствена станция за сортиране на отпадъци, собствено модерно оборудване за събиране на отпадъци, пълен персонал от квалифицирани служители. Свързвайки се с нас на посочения телефон, вие ще забравите за проблемите си със строителните отпадъци и ще намерите надежден партньор в наше лице.

Мога ли да разчитам за почистване на отпадъци от апартамент в София?

Да, извозване на битови отпадъци означава събиране на боклук от апартамент и изхвърляне на депо. Предлагаме демонтаж на мебели, събиране на дребни вещи в наши чували. изнасяне до камион и транспорт до депо.

Каква е цената за извозване на отпадъци директно от жилище?

Определяме най добрите цени за почистване и извозване от апартаменти. Можем да почистим гарсониера според вида отпадък на цена до 80 лева. Работим бързо и помитаме след себе си.