Продължете към съдържанието

Трябва ви, услуга почиване на апартамент с хамали и цени

Попаднали сте на правилното място за почиване на апартамент с хамали. Тук може да откриете препоръчителни цени за услугите на почистващи фирми. За нас може да разберете от рейтинга на официалните фирми за почистване, разходите за почистване на апартаменти. Може да си направите списък с други услуги в най-добрите почистващи фирми в София и региона. Тук например, може да поръчате почистване на апартамент от професионална почистваща фирма. Заявката може да стане по телефона или чрез формуляр, като изберете желаната опция от списъка с услуги и фирмата, която харесвате от нашата специално избрана класация.

Почистваща фирма с ниски цени

Цените за услугите на фирмите за почистване се формират, както следва – цената се влияе от много фактори. Това е списък на почистващите дейности и тяхната интензивност на труда. Това включва почистване на отпадъци София, площта на помещенията и територията, местоположението на обекта, броя на служителите в екипа и т.н. Всичко това се изчислява на базата на стандартни тарифи. Последните може да намерите в ценоразписа на сайта или като се обадите директно на посочения телефон. Ще видите, че обаждането на специалист е не само по-удобно, но често и по-изгодно, отколкото да извършите почистването сами.

Цената на услуги почиване на апартамент с хамали от фирма

Цените за услугите на почистващите фирми като правило зависят от всеки конкретен обект и се определят индивидуално, след консултация с клиента със специалист на фирмата.

Какво определя цената на услуги и как се определя цената на почистването?

Броят на фирмите за почиване на апартамент с хамали, работещи в София е наистина огромен. В резултат на това диапазонът на цените на услугите също е огромен. В същото време не всяка фирма за почистване е готова да говори открито за това как се изчислява цената на определен вид почистване. Съдейки по подбора на отзиви, фирмите за почистване от нашия рейтинг са честни с клиентите и предлагат прозрачни условия.

Цените на услугите по почиване с хамали, зависят от няколко фактора:

  • Площ на стаята – фирмите от рейтинга се опитват да предложат на клиентите най-удобните условия. За целта разработихме система от отстъпки за услуги и я включихме в общия ценоразпис. Колкото по-голяма е общата площ на помещението, толкова по-ниска е цената за почистване на един квадратен метър на апартамент или офис. Вижте това и за услугата изхвърляне на зелени отпадъци;
  • Степен на замърсяване – всяка стая е индивидуална, така че комплексът от работи се подбира персонално за всеки клиент. Например, ако има много неща за изнасяне или има тежки и обемни мебели, клиента може да се възползва от отстъпки. В този случай цената на услугите за почистване ще е малко по-висока. Обратно, простото почистване ще струва по-малко;
  • Тип услуга – обикновено представените компании предлагат на клиентите различни възможности за сътрудничество. Например, може да поръчате еднократна услуга или да сключите абонаментно споразумение за постоянна поддръжка на апартамент или офис в София и столична област. Във втория случай цената на почистването ще е по-ниска.

Забележка! В стремежа си да направим сътрудничеството възможно най-удобно, ние не ограничаваме клиентите в избора на услуги. Всеки основен пакет може да бъде коригиран, за да отговаря на вашите изисквания. За да разберете, колко ще се промени сумата, след добавяне, на каквато и да е работа, разгледайте ценоразписа и добавете цените за услугите, които ви интересуват, към общата цена за почистване.