Продължете към съдържанието

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

„Извозва.Ком“ предлага основно почистване на апартамент с отпадъци. Фирмата гарантира, че всичко ще е ок и цените са ниски. Работим бързо и ефективно в София и областта.

Какво правим

Основно почистване на апартамент с отпадъци включва различни дейности. Нашата фирма за почистване се грижи за всичко. От извозване на боклука до дезинфекция при нужда. Работим евтино и гарантираме добър резултат. Изнасяме отпадъците, товарим ги в камион и ги депонираме. Извозваме всички видове боклуци – мебели, дребни отпадъци и всичко ненужно.

ЦЕНИ

Основно почистване на апартамент с отпадъци

  1. Демонтаж и изнасяне на мебели. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона. Всичко става бързо и без проблеми.
  2. Събиране и извозване на дребни отпадъци. Събираме всички малки боклуци в здрави чували и ги изнасяме. Товарим ги в камиона и ги депонираме.
  3. Дезинфекция при нужда. При нужда правим дезинфекция с препарати, които убиват бактерии, вируси и други вредни микроорганизми. Така осигуряваме чистота и безопасност.
  4. Измиване и помитане. Измиваме и помитаме всички помещения, където има нужда. Използваме професионални препарати, които гарантират чистота.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА!

Нашата фирма за основно почистване на апартамент с отпадъци е най-добрата в София. „Извозва.Ком“ означава гарантирана чистота и евтини цени. Свържете се с нас на телефон 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

ЧЗВ за основно почистване на апартамент

Колко време отнема основно почистване на апартамент с отпадъци?

Обикновено основно почистване на апартамент с отпадъци отнема между един и два дни. Времето зависи от размера на апартамента и количеството отпадъци. Нашите момчета работят бързо и ефективно. Ако има боклуци до тавана, може да отнеме до два дни.

Какво включва основното почистване на апартамент с отпадъци?

Основното почистване на апартамент с отпадъци включва събиране, изнасяне и извозване на боклука. Демонтираме стари мебели и ги извозваме до депо. Събираме дребни отпадъци в здрави чували и ги товарим в камиона. При нужда правим дезинфекция и измиване на помещенията. Нашите хамали за почистване се грижат за всичко.

Колко струва основно почистване на апартамент с отпадъци?

Цените за основно почистване на апартамент с отпадъци зависят от размера на апартамента и количеството отпадъци. Обикновено цените са много изгодни и достъпни. За точна оферта е добре да се свържете с нашата фирма за извозване. Работим евтино и гарантираме добри цени. Фирмата ни за почистване винаги предлага най-добрите условия.

Къде се извозват отпадъците след почистването?

Извозваме отпадъците до лицензирани депа за боклук. Там се извършва преработка или депониране на отпадъците. Това гарантира, че всичко се обработва по правилния начин. Товарим камиона с отпадъци и ги транспортираме до депото. Така осигуряваме екологично чисто решение.

Какво се случва с мебелите по време на основно почистване на апартамент с отпадъци?

Демонтираме и изнасяме старите мебели. Товарим ги в камиона и ги извозваме до депо. Ако мебелите са в лошо състояние, ги изхвърляме. Нашите хамали за почистване се грижат за всичко.

СЛЕД КЛОШАР


Специални услуги

  • Почистване след клошари. Става дума за почистване на апартамент тип клошарски, обитаван от мръсни или психично болни хора със синдром на патогенно събирателство. Почистване на много мръсен и заразен наследствен апартамент отрупан с боклук. Първо извършваме дезинфекция с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. След това събираме боклуците, фекалиите и напиканото в капсули. Демонтираме мебелите, които не могат да се спасят и ги изхвърляме. След това обезмирисяваме и извършваме обработка с професионален аерозол. Накрая пак дезинфекцираме стени, тавани и под с препарат с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие.
  • Почистване след пожар. Почистване на апартаменти, къщи, тавани и мазета, в които е имало пожар. Събираме обгорели боклуци, парчета от изгорели мебели, паднала мазилка, пепел и други боклуци, които се образуват след пожар. Премахваме сажди и измиваме добре с много силни препарати за почистване. Накрая обезмирисяваме и извършваме обработка с професионален аерозол.
  • Почистване след смърт. Почистване след дълъг престой и разлагане на труп. Услугите включват дезинфекция преди работа с препарати, които имат бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Капсулираме опасните био отпадъци и почистваме кръв, червеи, мухи, фекалии и трупни останки. Изхвърляме боклук и демонтираме засегнатите и неспасяеми мебели. Измиваме добре с много силни препарати за почистване. Обезмирисяваме и извършваме обработка с професионален аерозол.

Още специални услуги

  • Почистване след гълъби. Почистваме наследствени апартаменти, където има гълъби или техните остатъци, гаражи, мазета и тавани, обитавани от птици. Всички биологично опасни отпадъци като фекалии и трупове ги капсулираме в капсули за опасни отпадъци и ги извозваме за унищожение. След това първо правим първична дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. Вторична дезинфекция по време на работа и трета дезинфекция най-накрая с много мощни химични препарати. Събираме трупове, премахваме животински останки, кости, фекалии и козина. Измиваме добре с много силни препарати за почистване. Накрая обезмирисяваме и извършваме обработка с професионален аерозол.
  • Събиране на умрели животни. Почистваме апартаменти, където са изоставени или умрели котки, кучета или други животни. Всички биологично опасни отпадъци като трупове ги капсулираме в капсули за опасни отпадъци и ги извозваме за унищожение. След това правим дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. Премахваме животински останки и измиваме добре с много силни препарати за почистване. Накрая обезмирисяваме и извършваме обработка с професионален аерозол.
Основно почистване на апартамент с отпадъци – Бързо и лесно

И още една специфична услуга когато правим основно почистване на апартамент

ПРОМОЦИИ

Почистване на фекалии в апартамент. Почистваме апартаменти, където има фекалии и напикано, примесени с боклук, гаражи, мазета и тавани. Всички биологично опасни отпадъци като фекалии и напикани боклуци ги капсулираме в капсули за опасни отпадъци и ги извозваме за унищожение. След това правим първична дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. Вторична дезинфекция по време на работа и трета дезинфекция най-накрая с много мощни химични препарати. Събираме фекалии, премахваме напикани боклуци и събираме останки от развалени храни. Измиваме добре с много силни препарати за почистване. Накрая обезмирисяваме и извършваме обработка с професионален аерозол.