Продължете към съдържанието

Специалисти за чистене след котки

Хамалите от Извозва се гордеят, че предлагат топ услуги и ефективни методи за почистване след котки. Знаем колко обичате вашите пухкави приятели, но също така разбираме, че те могат да оставят следи и миризми, които не са толкова лесни за справяне. Точно затова сме тук – да ви помогнем да се справите с всякакви замърсявания и да възвърнем свежестта на дома ви.

Котките са страхотни, но понякога и доста палави. От разсипана котешка храна до неприятни миризми и разпръснати косми – всичко това може да бъде доста стресиращо. Затова ние хамалите от Извозва, сме насреща, за да ви освободим от тези грижи на добри цени за почистване след котки.

Ефективни методи за почистване след котки

Най-добрите методи за почистване след котки

Нашите хамали и чистачи знаят как да се справят с всякакви замърсявания от котки, ако котето е скъсало дивана ние организираме бързо и лесно изнасяне на диван. Ето как работим ние:

  1. Оценка на ситуацията: Пристигаме и внимателно оглеждаме всичко. Всеки случай е различен и изисква различен подход. Затова правим индивидуален план.
  2. Използване на специализирани почистващи препарати: Имаме на разположение най-добрите препарати за справяне с петна и миризми от котки. Те са безопасни за вашите домашни любимци и ефективни в борбата с замърсяванията.
  3. Почистване на килими и мебели: Килимите и меките мебели често са любими места на котките. Използваме професионални уреди за дълбоко почистване, които премахват всякакви следи и миризми.
  4. Дезинфекция на котешката тоалетна: Котешката тоалетна е едно от местата, където миризмите могат да се задържат най-дълго. Ние я почистваме и дезинфекцираме до блясък.
  5. Финално инспектиране и проветряване: След като всичко е почистено, правим последна проверка и проветряваме помещението. Важно е домът ви да е не само чист, но и свеж.

Защо да изберете нас за методи за почистване след котки

Защо точно Хамалите от Извозва КОМ? Защото ние сме професионалисти с опит и знаем как да се справим с всякакви котешки пакости. Нашите хамали и чистачи работят бързо, ефективно и с усмивка на лицето. Няма задача, която да ни е прекалено трудна. Доверете ни се и ще видите разликата.

Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

Често задавани въпроси

Как да се справя с космите от котката ми?

Космите от котката са навсякъде, нали? Най-лесният начин е да използваш валяк за косми или мокра гумена ръкавица. Просто мини с нея по мебелите и ще видиш колко косми ще събереш. Прахосмукачка с подходяща приставка също върши чудеса. И да, не забравяй редовно да миеш леглата и килимите. Супер важно е да поддържаш редовно почистване, за да не се натрупват косми.

Как да премахна миризмата на котешка урина?

Първо, открий мястото, откъдето идва миризмата. Ако е на килима или мебелите, попий с кърпа и използвай ензимен почистващ препарат, който ще разгради урината. Остави го да подейства и след това изтъркай добре. Миризмата трябва да изчезне. Ако проблемът е по-сериозен, може да се наложи да потърсиш помощ от професионалисти като нашите чистачи. Ние знаем как да се справим с всякакви упорити миризми.

Как да почистя котешката тоалетна?

Смени котешката тоалетна редовно, поне веднъж на ден. Използвай лопатка, за да премахнеш твърдите отпадъци, и добавяй нова пясък на мястото на стария. Всеки месец мий тоалетната с гореща вода и сапун. Избягвай силни химикали, защото котките са чувствителни към миризми. Ако имаш проблеми с миризмата, използвай содата за хляб – поръси малко на дъното преди да сложиш новия пясък. Така ще поддържаш тоалетната свежа и без неприятни аромати.