Продължете към съдържанието

Почистване след клошар

Здравейте от Хамалите от Извозва КОМ! Нашата фирма се занимава с всякакви хамалски услуги и основно почистване на апаратемнт, но днес ще ви разкажем за едно по-специфично и деликатно предизвикателство. Запознайте се с нашите методи за почистване след клошар. Случвало ли ви се е да попаднете на апартамент или мазе, където са живели клошари? Не е приятна гледка, нали? Но не се притеснявайте – ние сме тук да помогнем! С нашия екип от професионалисти почистването ще стане бързо, лесно и най-важното – ефтино.

методи за почистване след клошар

Методи за почистване след клошар

Чистачите ни знаят точно как да се справят с тази задача. Ето какво можем да направим за вас:

  1. Оглед и планиране – Първата ни стъпка е винаги да направим бърз оглед на мястото, за да преценим колко боклуци има и какви материали ще ни трябват.
  2. Премахване на отпадъци – Започваме с грубото разчистване, като събираме всички отпадъци и ненужни предмети в чували за боклук.
  3. Дезинфекция – След като сме събрали и изнесли всичко ненужно, пристъпваме към основната дезинфекция. Използваме специални препарати, за да премахнем всякакви бактерии и лоши миризми.
  4. Почистване на повърхности – Внимателно почистваме всички повърхности – подове, стени, мебели, за да сме сигурни, че всичко е наистина чисто.
  5. Финални детайли – Накрая правим финален преглед и ако е нужно, извършваме допълнително почистване на труднодостъпни места.

Защо да изберете нас

Методи за почистване след клошар не са за всеки, но хамалите ни са готови за всяко предизвикателство! Може да разчитате, че ако сте наследили клошарски апартамент, ни ще го почистим. Ние сме тук за вас 24/7 и винаги сме готови да помогнем. Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта. Няма нужда да се справяте сами с тези трудни ситуации – обадете ни се и ние ще се погрижим всичко да е чисто и подредено!

ЧЗВ за методи за почистване след клошар

Какви методи за почистване след клошар използвате?

Чистачите ни са професионалисти и знаят как да се справят с всяка мръсотия. Първо събираме и изхвърляме всичко ненужно. След това идва дезинфекцията, където използваме яки препарати за да убием всяка бактерия и да премахнем миризмите. По-нататък чистим всяка повърхност, за да сме сигурни че всичко е блеснало. Накрая проверяваме всичко и ако трябва правим още малко чистене. С хамалите ни работата е свършена на 100 процента.

Колко време отнема почистването след клошар?

Времето зависи от състоянието на мястото и колко голямо е то. Обикновено едно стандартно почистване може да отнеме от няколко часа до цял ден. Чистачите ни са бързи и ефективни, но винаги гледаме да направим всичко както трябва. Имаме случаи, когато сме чистили малки стаи за два-три часа, но и такива, където цял апартамент е бил в ужасно състояние и сме работили цял ден. Винаги сме на линия да се справим с всяка ситуация.

Какво включва почистването след клошар?

Методи за почистване след клошар включват няколко стъпки. Първо събираме боклуците и изхвърляме всичко ненужно. После дезинфекцираме мястото с яки препарати за да убием бактериите и да премахнем лошите миризми. След това чистим всички повърхности – подове, стени, мебели. Накрая правим финален преглед и ако трябва чистим още малко. Имали сме случаи, когато сме намирали всякакви странни неща, но нищо не може да ни изненада вече. Хамалите ни са готови за всичко.