Продължете към съдържанието

Как да се отървем от гълъбите в София

Хамалите от Извозва КОМ са твоите приятели в методи за почистване след гълъби в София и борбата с мръсотията оставена от тях. Гълъбите в София са като непоканени гости, които просто не искат да си тръгнат и оставят след себе си купища мръсотия и пера. Нашата фирма за хамалски услуги знае точно как да се справи с този проблем и то ефективно. Предлагаме качествени услуги, които ще ти помогнат да поддържаш дома и офиса си чисти и подредени.

Чистачите от Извозва КОМ имат опит и умения за справяне с всякакви предизвикателства, свързани с почистването след гълъби. Знаем, че гълъбите могат да бъдат истинска напаст, особено ако живееш или работиш в центъра на София. Не се притеснявай! Нашите методи са бързи и ефективни.

Eфективни методи за почистване след гълъби в София

Ефективни методи за почистване след гълъби в София

Силата на нашата фирма е в детайлите и в добре организирания ни процес. Почистваме мазета и тавани от гълъби и боклуци. Хамалите ни ще дойдат на място, ще направят оглед и ще се захванат за работа без да губят време. Със своя професионализъм и ентусиазъм, ще ти осигурим спокойствие и чистота.

Стъпки на нашия работен процес:

  1. Оглед и анализ – Оглеждаме мястото, оценяваме ситуацията и планираме как да се справим най-добре с проблема.
  2. Премахване на гълъбите – Използваме хуманни методи за да премахнем гълъбите и да предотвратим тяхното връщане.
  3. Почистване на отпадъците – Всички пера, изпражнения и други остатъци се събират и извозват по екологичен начин.
  4. Дезинфекция – Обработваме мястото със специални препарати за да елиминираме бактерии и миризми.
  5. Превантивни мерки – Инсталираме защитни средства като мрежи и шипове за да предотвратим бъдещо заселване на гълъби.

Защо да избереш „Хамалите от Извозва КОМ“

Изборът на „Хамалите от Извозва КОМ“ е гаранция за качествено и ефективно почистване след гълъби в София. Ние сме професионалисти с опит и знаем как да се справим с този досаден проблем. Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

Свържи се с нас сега и остави на нас тежката работа!

ЧЗВ – при методи за почистване след гълъби в София

Какво включва почистването след гълъби в София?

Чистачите ни идват с всички нужни инструменти и препарати за да почистят напълно мястото където са гнездели гълъбите. Първо махат всички пера и изпражнения, после дезинфекцират за да няма бактерии и миризми. Накрая проверяват за гнезда и ги махат за да не се върнат птиците. Видяли сме всякакви случаи – от малки петна до цели покриви покрити с мръсотия от гълъби.

Колко време отнема почистването след гълъби в София?

Зависи от големината на замърсеното място, ама чистачите ни обикновено успяват да свършат за няколко часа. Например ако имаш само прозорци с малко мръсотия, ще е по-бързо отколкото ако целия ти покрив е покрит с изпражнения. Веднъж почистихме цял блок за един ден, но за малки апартаменти отнема само няколко часа.

Какви са цените за почистване след гълъби в София?

Цените ни зависят от размера на зоната за почистване и колко е мръсно мястото. Обикновено даваме примерни цени след като разберем какъв е проблема. За малки прозорци може да е по-евтино, докато за големи площи като покриви ще е малко по-скъпо. Веднъж почистихме един голям склад и цената беше доста добра за клиента защото направихме всичко много бързо и ефективно.