Продължете към съдържанието

Добре дошли от Хамалите от Извозва КОМ

Здравейте от Хамалите от Извозва КОМ! Днес ще ви разкажем за нашите ефективни методи за дезинфекция на апартамент. Да почистим основно апратамента си добре е нещо важно, а да го дезинфекцираме правилно е направо задължително в тези времена. Хамалите ни са на линия и готови да ви помогнат с тази задача. За нас е важно да сте спокойни и доволни от чистотата на дома си, затова ще споделим с вас няколко проверени техники.

Eфективни методи за дезинфекция на апартамент

Ефективни методи за дезинфекция на апартамент

Когато става дума за дезинфекция, няма място за компромиси. Ние в Хамалите от Извозва КОМ знаем това и сме тук да ви предложим най-добрите услуги в тази област. От дълги години помагаме на хората да поддържат домовете си чисти и безопасни, и знаем точно как да се справим с всяка ситуация.

Как работим

  1. Оглед и планиране: Първо ще огледаме вашето място и ще направим план за действие. Няма нужда да се притеснявате за нищо – хамалите ни знаят как да подходят.
  2. Избор на препарати: След това избираме най-подходящите дезинфектанти. Използваме само проверени продукти, които гарантират, че всички бактерии и вируси ще бъдат унищожени.
  3. Почистване на повърхности: Всяка повърхност в дома ви ще бъде почистена основно. От подове до тавани, нищо няма да бъде пропуснато.
  4. Дезинфекция на въздуха: Не само повърхностите, но и въздухът ще бъде дезинфекциран. Използваме специални уреди, които гарантират чистота и свежест.
  5. Финална проверка: След като приключим, ще проверим всичко още веднъж. Така сме сигурни, че домът ви е наистина чист и безопасен.

Защо да изберете Хамалите от Извозва КОМ

Клиентите ни избират заради нашата прецизност и професионализъм. Ние не само чистим – ние се грижим за вашето здраве и комфорт. С нас можете да сте сигурни, че дезинфекцията ще бъде направена правилно и ефективно, също така може да се запознаете с нашите методи за почистване след клошар в София.

Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта.

ЧЗВ при методи за дезинфекция на апартамент

Какви препарати използвате за дезинфекция?

Препаратите, които ползваме са все проверени и безопасни за хора и домашни любимци. Не се притеснявайте, чистачите ни използват само топ продукти, които убиват всички микроби и вируси. Важно е домът ви да е чист и безопасен и за това сме тук ние. Ще видите че след нашето посещение, всичко ще блести и ще се диша по-лесно.

Колко време отнема дезинфекцията на апартамента?

Времето зависи от големината на апартамента и от степента на замърсяване, но обикновено успяваме да се справим за няколко часа. Хамалите ни действат бързо и ефективно, така че няма да ви губим времето. Имали сме случаи, където успяваме да дезинфекцираме целия апартамент за по-малко от три часа. Разбира се, винаги се стараем да свършим работата качествено и без да пропуснем нищо.

Как да поддържам апартамента си чист след дезинфекция?

След като хамалите ни приключат с дезинфекцията, е важно да поддържате чистотата с редовно почистване и проветряване. Ползвайте подходящи препарати и не забравяйте да обръщате внимание на местата, които най-често докосвате като дръжки на врати и ключове за осветление. Един от нашите клиенти сподели, че след нашата дезинфекция, той започнал да почиства по-често и видял огромна разлика в качеството на въздуха и общото усещане за чистота в дома си.