Продължете към съдържанието

Почистваме, докато не остане и прашинка

Здравейте от Хамалите от Извозва КОМ! Ние сме тук за изнасяне на отпадъци от висок етаж за вас. Искате да се отървете от излишните боклуци, ама живеете на висок етаж и мислите, че това е мисия невъзможна? Спокойно, ние сме тук да помогнем. Ние сме банда от яки момчета, които се справят с всякакви мръсни задачи, без да се оплакват. Възползвайте се от нашите услуги за почистване и извозване в София. От изнасяне на строителни отпадъци до преместване на стари мебели – правим го всичко!

Изнасяне на отпадъци от висок етаж в София

Изнасяне на отпадъци от висок етаж? Как го правим

Да, изнасяне на боклуци от висок етаж си е цяло приключение, но не е проблем за нашите ефективни методи за почистване. Няма стълби, асансьори, тясни коридори… Но няма страшно, ние сме го правили стотици пъти. Знаем как да се справим, без да накараме съседите да мрънкат. Представяме ви нашата фирма – „Извозва КОМ“. Фирмата ни е създадена за да ви помогне да се отървете от излишното, бързо и ефективно.

Стъпките на нашия процес за изнасяне на отпадъци от висок етаж

  1. Оглед и оценка – Отиваме на място, поглеждаме какво има за изнасяне, правим план и действаме. Няма нужда от излишни усложнения.
  2. Подготовка на мястото – Защитаваме подовете и стените, за да няма щети. Ние пазим вашето имущество!
  3. Изнасяне на отпадъците – Носим на гръб, с колички, каквото трябва. Няма товар, който да ни уплаши.
  4. Товарене на камиона – Всичко отива направо в нашия камион. Пазим ред и чистота, за да е всичко точно.
  5. Извозване и изхвърляне – Камионът потегля към депото. Вие си почивате, а ние се грижим за всичко останало.

Защо да изберете нас за изнасяне на отпадъци от висок етаж?

Хамалите ни са силни, опитни и знаят как да вършат работа. За нас няма твърде тежки предмети или твърде високи етажи. Работим бързо и внимателно, защото знаем, че времето ви е ценно. И най-важното, правим всичко с усмивка и добро настроение.

Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта. Ще се радваме да ви помогнем!

Изнасяне на отпадъци от висок етаж? Ние сме вашите хора!

За всякакви въпроси или заявки, звънете смело. Няма да ви разочароваме. Вашите хамали от „Извозва КОМ“ са винаги на линия, готови да се справят с всякакви предизвикателства. Не се колебайте, свържете се с нас още сега!

Често задавани въпроси

Как се справяте с изнасяне на боклуци и отпадъци от висок етаж, ако няма асансьор?

Значи, ако живееш на висок етаж и няма асансьор, не се притеснявай. Хамалите ни са свикнали с тежки условия и няма стълба, която да ги уплаши. Имали сме случаи, където сме мъкнали стари дивани и тежки шкафове по тесни стълбища. Важното е да сме внимателни, да не повредим нищо и да свършим работата бързо и чисто.

Колко време отнема изнасяне на боклуци от висок етаж?

Времето зависи от количеството отпадъци и колко високо живееш. Ако имаш малко неща, може да се справим за час-два. Но ако си натрупал много боклуци, може да отнеме повече време. Имали сме случаи, където сме чистили цял апартамент от сутрин до вечер. Важното е, че хамалите ни работят бързо и не се мотат.

Какво се случва с отпадъците след изнасяне от висок етаж?

След като изнесем отпадъците, ги товарим в нашите камиони и ги караме на специални депа. Там всичко се сортира и рециклира, колкото може. Целта е да оставим минимален отпечатък върху природата. Имали сме случаи, когато сме изнасяли стари електроуреди, мебели и какво ли не, и всичко е било рециклирано или изхвърлено правилно. Така че, ти не се тревожи за нищо, хамалите ни се грижат за всичко.