Продължете към съдържанието

Услуга извозване на стар гардероб на изгодна цена

Фирмата Извозва.Сом предлага изгодни услуги с хамали и извозване на стар гардероб. Фирмата разполага със собствен транспорт и извършва всякакви дейности в делник и почивен ден. Може да наемете през формата на сайта или като се обадите на посочените телефонни номера.

Основните услуги за извозване на мебели:

  • Оценяване разходите за преместване по телефона;
  • Обработка на товари;
  • Транспортни услуги.

Допълнителни услуги:

  • Демонтаж на стар гардероб, демонтаж на мебели;
  • Изнасяне на мебели по стълбище или накарването им на камион/бус;
  • Организиран план по извозване на всичкия боклук на депо.

Отстраняване и извозване на стар гардероб до депо:

За предоставяне на услуги използваме специализирани камиони.

Всички услуги, в т.ч. събиране и извозване на отпадъци София са адаптирани към съвременните нужди на клиента.

Извозване на стар гардероб – цена на услугата

Нашата услуга – транспортиране на гардероб и лични вещи ще ви спести от притеснения и неприятна суетене. Компанията „Извозва.сом“ организира професионално и разумно транспортирането на мебелите на територията на страната.

На първия етап нашите хамали внимателно разглобяват мебелите. Служителите на фирмата разполагат с цялото необходимо оборудване и инструменти за такава работа.

Освен това се извършва внимателно опаковане на всички части на разглобените мебели.

Зареждане на разглобените мебели, специално оборудване за транспортиране на мебели, където е внимателно обезопасено, за да не се повредят нещата по време на преместване и преди самото извозване на стар гардероб – цена на услугата много ниска.

На ново място мебелите се вдигат на необходимия етаж и се сглобяват.

Накрая мебелите се поставят на посочените места. Опаковъчни материали и боклук се изнасят от служители на фирмата.

При транспортиране на гардероб, секция, спалня и друго обзавеждане може да вземете част от тях за съхранение.

Поръчайте извозване на стари мебели – услуга за всеки

Ако все пак решите да актуализирате мебелите в апартамента си, определено ще имате нужда от услуга за извозване на стари мебели. Лесно можем да ви помогнем да се погрижите за всички организационни въпроси и да ви спестим от старите или ненужни мебели.

Не бива да озадачавате въпроса: „Къде да изнесете старите мебели и как да го направите сами?“. Услугата извозване на битови отпадъци София ще ви осигури достатъчен брой хамали, надежден камион за изпълнение на тази задача. Ще изнесем старите мебели извън града на специално оборудвани депа. Просто се обадете и оставете решението на този проблем на нашите специалисти.

Ако просто искате да се отървете от диван, стар гардероб, неработещ хладилник или счупено пиано – услугата извозване на стари мебели и изхвърляне на боклук ще ви дойде по-удобно.

Обадете се на +……. в София и специалистите от нашата хамалска служба за товарни превози ще ви препоръчат най-добрия начин за транспортиране на мебели, както и ще посъветват по всякакви въпроси, свързани с тази област.