Продължете към съдържанието

Извозване на стари мебели

Хамалите на фирмата ни са опитни професионалисти по услуги извозване на стари мебели. Тяхната работа прави преместването лесно и бързо. Разполагаме с товарни коли за изхвърляне на депо, предлагаме демонтаж на мебели, изхвърляне на боклук и други хамалски услуги.

Услуги по извозване на мебели

Професионален екип внимателно ще разглоби и опакова вашите мебелите. Стари износени дивани, повредени секции, гардероби от времето на соца и други. Всичко това в даден момент трябва да бъде изхвърлено, за да направите място за новите неща. Заредете ги в специални превозни средства. При пристигането на ново място, нашите служители внимателно ще разтоваря мебелите, ще ги сглобят и подредят, според вашите желания. В процеса на работа използваме защита за стени, съвременен опаковъчен материал, крепежни елементи. Вашият интериор няма да е повреден по време на преместването, колкото и работа да има по самото извозване на старите мебели.

Цени на услуги с хамали

Ние предлагаме конкурентни и наистина ниски цени за транспортиране на мебели в  цяла София и региона. Имаме голяма база с товарни автомобили. Работим по график и строго определено време. Внимателно и отговорно се разпореждаме с всякакви тежки и обемни  мебели. Голям брой положителни отзиви за почиване на апартамент с хамали.

Пълен набор от услуги

Може да поръчате от нас транспортиране на мебели с хамали в цяла София или индивидуални услуги на професионалисти.

  • Извозване на дивани, канапе, фотьойли;
  • Изнасяне на строителен боклук от апартаменти;
  • Монтаж/демонтаж, монтаж/пренареждане на мебели.

Независимо от обема неща за изнасяне от жилището, ние се грижим за вашите мебели и ви помагаме да освободите безопасно своето жилищно пространство.

Колко струва извозване на стари мебели – хамали с фирма и цени

Има няколко важни фактора, които влияят, върху цената на услугите. Брой на ангажираните служители, използване на допълнителен инвентар, демонтаж  опаковъчни материали (ако се налага и товарене и изнасяне с чували за смет), обем на боклука, брой етажи (дали има асансьор или екипите трябва да се движат по стълбището). Разберете точната цена още сега – използвайте онлайн възможността да направите запитване или се свържете с нашия мениджър по телефона.