Продължете към съдържанието

Товарачи за извозване на стари матраци

Фирма предлага екип от опитни момчета за извозване на стари матраци. Фирмата работи с хамали от София до депо. Извозва и изхвърляне матраци на сметище извън града.

Матракът е меката част за вашето легло, която може да има различен дизайн. Когато този продукт стане неизползваем, той трябва да бъде изхвърлен. Изхвърлянето на матрака в кофата за боклук не е добра идея, тъй като може да срещнете проблеми с недоволни наематели. Нашата фирма ще Ви помогне да се справите с изхвърлянето и извозване на стари матраци!

Как да организираме извозване на стари матраци

Може да е полезно:

  • Демонтиране на стари домакински уреди;
  • Изхвърляне на перални машини;
  • Изхвърляне на стари хладилници;
  • Почистване след пожар.

Как изхвърляме матраци

Предлагаме рециклиране и износ на матраци при най-изгодни условия за клиентите. В нашата компания „Извозва.сом“ работи екип от опитни професионалисти, които ще се справят със задачи от всякаква сложност.

Хамали от София ще изнесат матрака от вашия апартамент, а също и ще ви помогнат да го внесете в асансьора, ако има такъв в къщата ви.

Собствен транспорт

Транспортирането на матраци се извършва със специален транспорт, който е в нашата фирма. Ето защо не е нужно да наемате кола и да търсите хора, които да ви помогнат да извадите матрака.

След това матракът се изхвърля в съответствие с всички правила. Ние стриктно спазваме установените изисквания за този процес. Матракът ще бъде изнесен на сметище, за да не лежи на кофата за боклук. Благодарение на това ще се отървете от оплаквания от вашите съседи!

Цената на нашите услуги не е твърде висока, така че всеки може да си позволи да спести време и нерви.

 Цената за рециклиране на матраци варира.

Винаги може да наемете екипите ни, не само за изнасяне на легла и матраци, но и на всякакви старо мебели, строителен боклук, товарим след ремонт или при почистване след клошари и други.

За да направите справка, обадете ни се!