Продължете към съдържанието

Услугите за извозване на стари електроуреди

Фирма представя  на вашето внимание извозване на стари електроуреди – цени на услугите.

Когато се премествате, пренасяте старо оборудване в нов дом или къща или купувате нова електроника за жилището е необходимо внимателно да изпълните всички задачи. При транспортиране на домакински уреди може лесно да ги повредите. Всеки тип устройство се нуждае от специална подготовка. По-добре е да поръчате комплексни услуги на хамали, за да решите въпроса с транспорта.

Рискове и проблеми при извозване на стари електроуреди

Много собственици неправилно боравят с оборудването, не спазват изискванията на производителите. Това води до повреда на основните компоненти и възли. Например, хладилникът не може да се транспортира в хоризонтално положение, а барабанът трябва да бъде фиксиран в пералната машина. Неправилната подготовка ще доведе до необходимост от ремонт. Разбира се това няма много да ви интересува, ако ви трябва извозване на електроуреди, заради тяхното изхвърляне, а не заради самото местене. Фирма за почистване на битови отпадъци предлага изгодни условия.

Важно е работата да се извършва на етапа.

Етапи по извозване на стари електроуреди

  • изключване на устройства от електрическата мрежа, водоснабдяването, газоснабдяването;
  • фиксиращи елементи, които могат да бъдат повредени по време на транспортиране;
  • специално внимание към тялото – опаковки във велпапе, пяна пластмаса, филм;
  • подготовка за изнасяне от помещението, закрепване в задната част на камион.
  • При изнасяне невинаги е възможно да се използва товарен асансьор. За транспортирането на домакински уреди в този случай ще са необходими услугите на поне трима товарачи. Такъв товар трябва да бъде фиксиран в колата;
  • Ако трябва да изнасяте тежки обемисти устройства, преместването с хамали ще бъде най-доброто решение

Къде да поръчам цени на услуги

За транспорт и извозване на електроуреди – цени на услугите, моля свържете се с Извозва.сом. Ще изпратим модерен камион с необходимия брой товарачи, ще предложим най-добрите варианти за решаване на всякакви проблеми. След оценка на сложността на работата, служителите ще посочат цената, точната времева рамка. Работим с всякакви артикули, гарантираме безопасността на имуществото по време на преместване. За да поръчате услуги, просто се обадете на мениджърите на фирма извозва.сом.