Продължете към съдържанието

Екип за извозване на стари гуми София на ниски цени на услугата

Фирмата Извозва.Сом предлага извозване на стари гуми София на много изгодни цени на услугата.

Цените завършват на 2,40 с ДДС на килограм за всички видове гуми!

Извозваме обемисти боклуци с товарачи във всички райони на София и софийска област. Извозваме с товарни коли и камиони, до сертифицирано депо за отпадъци денонощно и седем дни в седмицата.

По време на ремонтни дейности, изграждане на къща или апартамент, демонтаж на стари сгради всеки може да се сблъска с проблема с извозването на големи размери на боклук.

Компанията Извозва.Сом предлага

Фирмата се занимава с почистване на гаражи, бараки, автомобилни паркове с извозване на стари гуми София. Тя ще реши проблема Ви с извозването и изхвърлянето на едрогабаритни отпадъци в цяла столична област с помощта на екип от опитни товарачи.

Служителите ни притежават достатъчно умения и способности за изпълнение на възложените им задачи. Те имат професионални инструменти за работа и разполагат с лични предпазни средства. Поръчки за събиране и опаковане, изхвърляне на отпадъци до депото се приемат денонощно и седем дни в седмицата – служителите могат да отидат на обекта веднага след получаване на обаждане.

Разполагаме със собствен автопарк от специални превозни средства с различна товароносимост, издръжливи и удобни контейнери с различна вместимост.

Фирма за извозване на битови отпадъци работи 24/7 и на най-конкурентно изгодните цени.

Много е трудно самостоятелно да изнесете и изхвърлите този вид отпадъци. Освен това в съответствие със закона за едрогабаритни отпадъци са предназначени специални контейнери, които е необходимо да се изнасят само на регистрираното депо. Свържете се с нашата компания, за да избегнете глоби и бързо да се отървете от ненужния боклук.

Поръчайте извозване на боклука от Извозва.Сом много изгодно извозване на стари гуми София.

Цени за извозване на стари губи София

  • Цената на извозването на боклука зависи от количеството натрупани отпадъци и мащаба на планираната работа;
  • Важен фактор при изчислението е видът транспорт, използван при транспортирането, разстоянието от мястото на товарене до депото;
  • За товарене можете да поканите хамали, които незабавно ще заредят;
  • Работата на товарачите включва опаковане на боклука в чували, слизане в асансьор или по етажи, товарене в кола.

Може да определите точната цена на услугите от нашите специалисти. За да направите това, трябва да изясните местоположението на обекта, приблизителното количество отпадъци и други нюанси. Заявления се приемат по всяко време.