Екип за извозване на стари гуми София на ниски цени на услугата

Фирмата Извозва.Сом предлага извозване на стари гуми София на много изгодни цени на услугата

Извозваме обемисти боклуци с товарачи във всички райони на София и софийска област. Извозваме с товарни коли и камиони, до сертифицирано депо за отпадъци денонощно и седем дни в седмицата.

По време на ремонтни дейности, изграждане на къща или апартамент, демонтаж на стари сгради всеки може да се сблъска с проблема с извозването на големи размери на боклук.

Компанията Извозва.Сом предлага

Фирмата се занимава с почистване на гаражи, бараки, автомобилни паркове с извозване на стари гуми София. Тя ще реши проблема Ви с извозването и изхвърлянето на едрогабаритни отпадъци в цяла столична област с помощта на екип от опитни товарачи.

Служителите ни притежават достатъчно умения и способности за изпълнение на възложените им задачи. Те имат професионални инструменти за работа и разполагат с лични предпазни средства. Поръчки за събиране и опаковане, изхвърляне на отпадъци до депото се приемат денонощно и седем дни в седмицата – служителите могат да отидат на обекта веднага след получаване на обаждане.

Разполагаме със собствен автопарк от специални превозни средства с различна товароносимост, издръжливи и удобни контейнери с различна вместимост.

Фирма за извозване на битови отпадъци работи 24/7 и на най-конкурентно изгодните цени.

Много е трудно самостоятелно да изнесете и изхвърлите този вид отпадъци. Освен това в съответствие със закона за едрогабаритни отпадъци са предназначени специални контейнери, които е необходимо да се изнасят само на регистрираното депо. Свържете се с нашата компания, за да избегнете глоби и бързо да се отървете от ненужния боклук.

Поръчайте извозване на боклука от Извозва.Сом много изгодно извозване на стари гуми София.

Цени за извозване на стари губи София

  • Цената на извозването на боклука зависи от количеството натрупани отпадъци и мащаба на планираната работа;
  • Важен фактор при изчислението е видът транспорт, използван при транспортирането, разстоянието от мястото на товарене до депото;
  • За товарене можете да поканите хамали, които незабавно ще заредят;
  • Работата на товарачите включва опаковане на боклука в чували, слизане в асансьор или по етажи, товарене в кола.

Може да определите точната цена на услугите от нашите специалисти. За да направите това, трябва да изясните местоположението на обекта, приблизителното количество отпадъци и други нюанси. Заявления се приемат по всяко време.