Продължете към съдържанието

Екип по извозване на стара спалня

Най-изгодната цена на услугата за извозване на стара спалня е тук!

Нашата бригада за почистване внимателно ще демонтират и изнесат всякакви мебели за рециклиране: от старо нощно шкафче до масивни неразделни дивани и фотьойли.

Чувствайте се свободни да се свържете с нас, ако трябва да се отървете от стари, остарели мебели в апартамент, офис, вила или селска къща.

Приемаме заявки за извозване на стара спалня денонощно

Бързо ще Ви изпратим екип от товарачи, които ще демонтират професионално, бързо и точно мебели от всякакъв вид и от всякакви материали. След демонтажа всички мебели ще са натоварени в каросерията на камион или контейнер за боклук, откарани в завод за преработка на отпадъци или депо.

Приемаме заявки за демонтаж от частни клиенти и юридически лица, изпълняваме поръчки 24 часа в денонощието и 365 дни в годината, работим по спешни и предварителни заявки. Обадете се на +,………..или поръчайте директно на сайта!

Защо да изберете точно нашите услуги

  • Предлагаме извозване на стара спалня на конкурентно добра цена на услугата;
  • Имаме богат опит в сферата на хамалските и транспортни работи;
  • Разполагаме с голям автопарк с товарни коли за извозване.

Уверете се, че ви предлагаме демонтаж на стари мебели с 15-20% по-евтино от други фирми в столицата. Просто отделете 30 секунди, за да попълните онлайн формуляра.

  • Име;
  • Телефон;
  • електронна поща;
  • Коментари

С натискането на бутона приемам споразумението за обработка на лични данни

Хамалите на фирма Извозва.Сом демонтират всякакви стари мебели:

  • за всякакви цели: спални, кухни, коридори, офиси, детски, меки комплекти за всекидневни, офис маси и фотьойли, стелажи и шкафове;
  • от всякакви материали: ПДЧ и MDF, пластмаса, метал, стъкло, естествено дърво;
  • всяко изпълнение: стандартен дизайн или нестандартен дизайн.

Тук можете да поръчате своевременно демонтаж и извозване на стара спалня от апартамент, частна къща във всеки район на София област, офис, склад, производствено предприятие или всяко друго съоръжение. Ние си сътрудничим, както с частни клиенти, така и с юридически лица.

Ако е невъзможно да се демонтират едрогабаритни или масивни мебели на място, нашите хамали ще изнесат предметите от стаята като цяло. За това се използва професионално оборудване и оборудване за такелаж. Така че многократно се налага да демонтираме и товарим тежки неразделни дивани, архивни стелажи, сейфове и други подобни предмети. За да не се повреди покритието, лентите на вратите, склоновете, ъглите и други уязвимости могат да бъдат предварително защитени с дебело велпапе.

Цена за демонтаж на мебели

Забележка: Демонтажът на мебели се извършва при прозрачни, разбираеми условия, със заплащане на фиксирани цени за изнасяне на мебели.