Продължете към съдържанието

Поръчки за извозване на стара кухня

Най-изгодната цена на услугата извозване на стара кухня, тук и сега!

Кухнята в съвременния свят се свързва с приятно забавление с възможност за дегустация на вкусни ястия, с оригинален дизайн, създаване на уникални цветове, функционалност на всеки артикул и подходящо обзавеждане. Пространството е предназначено за комфортна дейност на домакинята с възможност за приемане на гости и общуване с близки, скъпи хора.

Демонтаж и извозване на стара кухня

След определен период от време наемателите имат желание да направят промени. В зависимост от поставените цели се извършва основен ремонт с инсталиране на нови прегради и подмяна на врати или апартаментът се актуализира до по-обемни. Тези обстоятелства включват демонтаж на кухнята с последващо сглобяване в нов апартамент.

Много собственици предпочитат да оборудват интериора по нов начин без посредничеството на квалифицирани лица. Всъщност тази стъпка е оправдана, ако имате умения за работа с инструменти и познания в характеристиките на реорганизация на помещенията. При сегашната заетост по-голямата част от гражданите невинаги имат сили и време да извършват този вид работа.

Извозване на стара кухня п кога, как и защо

При недостатъчно количество и информираност при извършване на ремонт е препоръчително да потърсите помощ от хора, които знаят много за строителния бранш. Нашата компания, която наема изключително професионални служители, в най-кратки срокове и без забавяне извършва операции по демонтажа на кухненския комплект с последващо сглобяване. Компетентността на специалистите по модернизация от всякаква сложност, включително елементи на частни сгради, различни сгради и системи за оборудване.

Нашите предимства:

 • Всички майстори са професионалисти;
 • Работим 24/7 без почивни дни;
 • Отпътуване в цяла София и региона;
 • Работим без предплащане;
 • Даваме гаранция от 1 до 3 години;
 • Много отзиви и препоръки.

Стабилността на нашата фирма в столична област се постига благодарение на безупречната репутация, сред гражданите и дългосрочната дейност на пазара в тази област. Демонтажът на мебели при нас е изгоден поради достъпните, в сравнение с конкурентните организации, цени за демонтаж на кухненски мебели и депо за стари мебели. След пускане на заявка в сайта или директен контакт с оператора по телефона, на клиента се предоставя:

Обучени майстори за решаване на проблеми от всякаква сложност.

Персонал с най-новите устройства за операции – чукове, пирони, отвертки, гаечни ключове, бормашини, длета, отвертки и други устройства.

Гаранционен документ за последващо обслужване в случай на неизправност и възможност за поръчка за отстраняване на останалия ненужен материал при основен ремонт.

Как да направите поръчка

 • Можете да се обадите на нашия телефон или да попълните формата за поръчка на сайта;
 • Наш специалист ще се свърже с вас, ще изясни всички подробности за вашата поръчка и нейната цена;
 • Споразумение на условията;
 • Магистърска работа;
 • Приемане и плащане.

Как работим

Екипът пристига на уреченото място след съгласуване с диспечера на всички нюанси. Магистърите оценяват нивото и количеството на предстоящата заетост с незаменим график и оценки на прогнозните финансови разходи. След приключване на предварителните изчисления се изпълняват следните приоритетни задачи:

 • Пренасяне на мебели и други интериорни предмети в съседни стаи. Ако е невъзможно да се извадят, конструкциите, защитени от утаяване на прах, се сглобяват на едно място;
 • Поставяне на картонени кутии на пода, за да се предотврати повреда на подовата настилка;
 • Изключване на различни комуникации и ел. окабеляване за осигуряване на безопасност. Мерките са лесни за изпълнение в собствената ви сграда и са трудни в апартаментите поради необходимостта от предварително уведомяване на съседите за предстоящ ремонт.
 • Срокът за разглобяване се определя от желанието на жителите да запазят целостта му за по-нататъшна употреба, без да причиняват щети на допълнителни елементи. В резултат на това цената на демонтажа на кухненски комплект зависи от сложността и обема на операциите. Вградените кухни заслужават повишено внимание на персонала, който премахва домакинските уреди от нишите – съдомиялни и перални, електрически фурни, последвано от премахване на шкафове. Служителите на компанията ще имат затруднения при развиването на свързващите крепежни елементи поради честа ръжда или обилното им покритие с грес.

Услуги в плюс

Допълнителните умения и постоянство изискват разглобяване на мебели от комбинирани компоненти под формата на пластмаса, стъкло или дърво. В този случай, предварително отстраняване на врати, рафтове, крехки елементи от шкафове, демонтаж на плотове и опаковки, за да се избегне нараняване. За всяка кухня, за да се получи ненадминат резултат, персоналът намира най-благоприятните решения. На всички въпроси, които имате, можете да получите отговор на нашия уебсайт по всяко удобно време!