Продължете към съдържанието

Поръчки за извозване на отпадъци от жилища в София

Изхвърлянето и извозване на отпадъци от жилища за цялата столица е работа на нашия опитен екип. Ние съществуваме от над 10 години на пазара за услуги с хамали. Справяме се със всякакви извънредни ситуации и изнасяме и извозваме обикновени битови отпадъци.

Що се отнася до извозването на строителни отпадъци, тук възникват някои въпроси. По право е забранено изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнера за битови отпадъци. Тук на помощ се явяват частни фирми, които предоставят този вид услуги.

Кога се налагат глоби за извозване на отпадъци от жилища в София

Изхвърлянето на боклука от частна къща причинява редица трудности. По-специално, това се дължи на организацията на износа. Някои собственици на частни къщи монтират контейнери в двора си, където съхраняват боклука, а след това в определено време специализирана фирма ги изнася. Други сключват споразумение със специализирана фирма за извозване на различни видове отпадъци. Трети просто изнасят боклука в най-близката гора. В последния случай виновният може да бъде подведен под административна отговорност под формата на глоба, а сумата е доста впечатляваща. В сравнение с плащането за услугите на специализирана компания, такава може да се каже доста по-висока.

Не забравяйте, че за ненавременно отстраняване на боклука от жилищна сграда може да ви бъде наложена глоба като физическо лице. Размерът на глобата варира и може да стигне до четирицифрена сума.

Що се отнася до разходите за сметоизвозване от частни домакинства, според действащото законодателство, изчисляването им се основава на броя на хората, регистрирани в жилищна сграда. Този подход се дължи на факта, че в частните домакинства цялата собственост е на собственика и не може да се говори за обща собственост. Тук когато се налага, може да търсите: Услуги за извозване на отпадъци от адрес и етаж София и региона.

Защо да изберете точно нас:

  • Вземете оценка за разходите по извозване на отпадъци от жилища в София и от вашия дом БЕЗПЛАТНО!;
  • Получете безплатна консултация;
  • Работим в тази сфера повече от 7 години, предоставяме услуги както на физически, така и на юридически лица. Ще се радваме да станем надежден партньор за вас и вашата организация!

Най-добрият начин за извозване на боклука в частния сектор

Най-добрият начин за извозване от жилища в София и региона, както и от дома в частния сектор е използването на контейнер. Почти всички специализирани фирми ги имат на склад. И това е в различни обеми. Този подход ще намали разходите за изхвърляне на отпадъци. Този вариант е добър, защото не е нужно да чакаме един ден, а да изчакаме времето, когато пристигне боклукчия, за да събере боклука.

След като сте сключили договор с форма, служителите на компанията периодично идват, за да го премахнат излишните отпадъци. Що се касае до извозването на боклука от частен двор с контейнер, такова се извършва не в определени дни, а при натрупване.

За всякакви въпроси може да позвъните или да посетите сайта ни, където да ни пишете!