Продължете към съдържанието

Търсите, депо за стари мебели София?!

На вашето внимание са услуги и цени на хамали по извозване на депо за стари мебели София.

Освобождавате апартамента, проверявате цената за извозване на стари мебели в София и региона. Разгледайте ценоразписа на фирмата, разберете колко струват услугите по изхвърляне на мебели, домакински уреди, строителни отпадъци. Цената е с 20% по-ниска, ако поръчката не е спешна. Фирмата прави отстъпки на пенсионери, клиенти с опит и тези, на които са препоръчали извозване на стари мебели. Изпратете заявление или се обадете, мениджърът ще изясни цената, подробности за премахването на стари мебели.

Наемете хамали

Ако промените ситуацията в апартамента, тук е мястото да знаете, че извозването на депо за стари мебели София от апартамента и услуги и цени на хамали е полезна работа. С тежки неща не е лесно да се притиснеш в асансьора, да се обърнеш по стълбите. Хамалите на фирмата ще се погрижат за извозването на стариъте мебели, строителни отпадъци. Внимателно разглобете и опаковайте мебелите, изнесете ги от апартамента. Подовете няма да бъдат повредени, преди да започнат да демонтират старите мебели, товарачите ще покрият подовете и вратите със специално покритие. Работим особено внимателно с едрогабаритни товари. За услуга извозване на стар гардероб на изгодна цена последвайте линка.

Как се изнасят мебели на депо за стари мебели София

Когато старите мебели се изнесат от апартамента за рециклиране, те се изпращат на специално сметище. Глобите са за тези, които замърсяват околната среда, като изхвърлят стари мебели в контейнерите за боклук. Няма да има проблеми, ако поверите извозването на мебели на фирмата Извозва.сом, която се занимава с изнасяне, извозване и изхвърляне за рециклиране. Хамалите внимателно ще сгънат и изнесат старите вещи от апартамента. На специален пункт те ще бъдат сортирани за преработени отделно за дърво, тапицерия и т. н. Повечето от материалите впоследствие ще бъдат рециклирани. Останалото ще отиде на вятъра. Фирмата, занимаваща се с извозване на стари мебели в продължение на много години, изпълнява изискванията за рециклиране.

Изхвърляне на мебели на депо

Ако имате нужда от евтини услуги за демонтаж и изхвърляне на мебели в София, обадете се на товарачите на компанията Извозва.сом. Те ще пристигнат в уречения час, бързо, внимателно ще демонтират старите мебели, ще сложат строителните отпадъци в чували, ще ги изнесат и ще ги натоварят в колата. Апартамент, вила и изнасяне на мебелите от офиса. Всичко, което е подходящо за рециклиране в старите мебели, ще бъде използвано, а останалото ще бъде изхвърлено.

Етапи на работа

Свържете се с нашата фирма и ние ще осигурим евтин износ на дървени мебели за рециклиране. Може да оставите заявка или да се обадите на мениджъра. Обсъдете особеностите на премахването на стари мебели, каква кола ви трябва, договорете и колко да платите. За юридически лица фирмата издава фактура, която включва плащане на ДДС. До уречения час колата ще пристигне, хамали ще демонтират старите мебели, ще ги демонтират, ще изнесат боклука, ще я изнесат и ще натоварят. Заплащането е необходимо след зареждане на всичко предназначено за износ.

Примери за работа

Фирмата предоставя услуги, свързани с преместване на апартаменти, извозване, демонтаж, извозване на стари мебели, битова техника, строителни отпадъци. Например товарачите трябва да подредят апартамент, където е имало ремонт, на петия етаж в сграда без асансьор. Слагат останалия боклук в чували, изнасят го, товарят го в колата. И те се изпращат на различен адрес, където собствениците решават да извадят стар диван или стар гардероб.

Нашите предимства са:

  • Рационално е да получите помощ от фирмата за изхвърляне на депо за стари мебели София – услуги и цени на хамали, а не да губите време и усилия за самостоятелно отстраняване;
  • ще изпратим подходящ автомобил, когато и където е необходимо;
  • можете да поръчате по всяко време. С предварително обаждане във фирмата ще получите 20% отстъпка;
  • доставката е евтина. Заплащането включва наемане на автомобил, демонтаж на стари мебели, работа на товарачи. Давате пари след зареждане;
  • по време на демонтаж и демонтаж, подовете, стените, интериорните предмети няма да пострадат.

Професионалистите работят бързо. След няколко часа нищо няма да ви напомня, че апартаментът, офисът са били пълни със стари мебели.

Как да поръчаме услуга до депо за стари мебели София – услуги и цени на хамали

Трудно е да се справите сами с изхвърлянето на боклук, старите мебели натрупвани през годините. Помощта на компанията ще е евтина, бързо ще се отървете от проблема. Поръчайте вземане по един от двата начина:

  • Обадете се на посочените телефони за контакт. Говорете с управителя, посочете обема на извозване на стари мебели. Определете, колко място ще заеме товарът с боклуци. От всичко това зависи колко накрая е платите;
  • Оставете заявка. Попълнете формуляра в долната част на главната страница на уебсайта на Извозва.Сом. Мениджърът бързо ще ви се обади, за да обсъди подробностите, да посочи цената на услугата. Проверете как ще платите – с карта, с фактура, в брой.

Няма да се налага да плащате допълнително за премахването на стари мебели в района на столицата. Оставете заявка и мениджърът ще ви се обади в рамките на половин час.

Услуги и цени на хамали

Плащанията стават в брой и след свършена работа. Плащането може да се даде на шофьора след като цялата работа е свършена. Работейки с юридически лица, ние издаваме фактура с 20% ДДС за плащане на нашите услуги, преди завършване на поръчката и пристъпваме към изпълнението само след 100% плащане. Може също да платите за нашите услуги през терминала с банкова карта (не забравяйте да предупредите за този метод на плащане предварително). Можете да платите за поръчката с банкова карта, след приключване на поръчката, шофьорът разполага с терминал.