Продължете към съдържанието

Почисти мазето и тавана си с лекота

Здравейте! Добре дошли при хамалите ни от „Извозва КОМ“! Разбираме колко досадно може да бъде почистването на мазета и тавани. Това са местата, където се трупат всевъзможни вещи и боклуци, които нямате сили и време да изхвърлите сами. Точно тук идваме ние на помощ за бързо почистване на мазета и тавани, при това евтино и бързо!

Професионално почистване на мазета и тавани

Професионално и бързо почистване на мазета и тавани

Нашата фирма е тук, за да ви избави от тези грижи. Знаем, че мазетата и таваните често се превръщат в депа за всичко излишно – от стари мебели до непотребни кутии и електроуреди. Защо да се мъчите сами, като имате чистачите от „Извозва КОМ“ са на разположение?

Пет стъпки за бързо почистване на мазета и тавани

  1. Оценка на обекта: Първо, нашите хамали разглеждат помещението и правят план за действие. Това става бързо и лесно.
  2. Подготовка: Следва подготвителната фаза. Вадим всичко необходимо – чували, ръкавици, инструменти и започваме.
  3. Сортиране и изхвърляне: Сортираме вещите на място – това, което може да се рециклира, се отделя, а останалото изхвърляме.
  4. Почистване: След като всичко е изнесено, минаваме с метла и лопатка, за да остане чисто и приятно.
  5. Извозване: Накрая натоварваме всичко в камиона и извозваме до подходящо място за изхвърляне или рециклиране.

Защо да изберете бързо почистване на мазета и тавани с „Хамалите от Извозва КОМ“

Изберете чистачите от „Извозва КОМ“, защото сме бързи, надеждни и винаги усмихнати. Вършим работата си със страст и сме готови да ви помогнем да се отървете от всичко излишно. Свържете се с нас на 0899 18 97 90. Работим в София и областта. Чакаме ви!

Често задавани въпроси

Какво включва професионално бързо почистване на мазе или таван

Професионалното почистване на тавани и мазета включва всичко от сортиране на вещите, през почистване на прах и боклуци, до извозване на ненужното. Хамалите ни ще дойдат на място, ще разгледат обекта и ще започнат работа веднага. Пример – влезли сме в мазе, пълно с прашасали стари мебели и кутии. След няколко часа мазето е чисто, а всички боклуци са извозени.

Колко време отнема професионално и бързо почистване на мазета и тавани

Времето зависи от размера и състоянието на мазето или тавана. Обикновено, хамалите ни се справят за няколко часа до един ден. За малко мазе може да отнеме два-три часа, но за по-големи и претрупани пространства може да отиде целия ден. Пример – последно почистихме таван от 50 квадратни метра за около пет часа.

Колко струва професионално почистване

Цената зависи от обема работа и количеството боклуци за извозване. Обикновено таксуваме на кубичен метър отпадък или на час работа. За точна цена, най-добре е да се свържете с чистачите и да обсъдите детайлите. Пример – за малко мазе с малко боклуци цената може да бъде около 50 лева. За големи пространства и много боклуци цената съответно се увеличава.